Найпопулярніші NFT: NodeMonkes лідирують в продажах

Найпопулярніші NFT: NodeMonkes лідирують в продажах

NodeMonkes очолює продажі NFT з гостим впадом

На основі Bitcoin, NodeMonkes є найбільш продаваною колекцією непересічних токенів (NFT) у понеділок за 24 години до полудня за східноамериканським часом, не дивлячись на 46.88% впадину в продажах до 2.01 мільйонів доларів США, за даними CryptoSlam.

NodeMonkes затепленіли після гарячої вихідної, включаючи 3.78 мільйона доларів у неділю, їхній найкращий одноденний виступ з середини березня.

Дві колекції на основі Solana, Froganas та Tensorians, посіли друге і третє місце відповідно, обидві з рекордними майже 1.5 мільйонами доларів продажів.

Froganas очолили чарти у п`ятницю, в той час як Tensorians вела ринок минулої середи.

На базі Ethereum CryptoPunks показали зростання продажів на 152%, досягнувши 1.23 мільйона доларів.

CryptoPunk 2306, змінив власника за 320 ETH, приблизно 1.095 мільйона доларів США, для 73-го найбільшого тахокапабельного транзакції CryptoPunk в історії. Попередній власник утримував актив протягом двох років до понеділкового продажу.

Інші помітні рухи у топ-10 включають DMarket платформи Mythos на шостому місці, яка побачила зменшення продажів у розмірі 3.57%, загалом 964,921 долара США, і спад у транзакціях на 8.46%.

Pudgy Penguins на Ethereum на сьомому місці, насолоджувалися значним зростанням, з продажами, які стрімко вибилися в гору на 1,717.60%, до 731,910 доларів США, та збільшенням транзакцій на 1,500%.

Dokyo Avalanche та Bored Ape Yacht Club на Ethereum обидва зіткнулись зі зниженням продажів та транзакцій, з падінням продажів Dokyo на 19.29% і Bored Ape Yacht Club на 18.06%.

Bored Ape Yacht Club твердо утримується на другому місці за всіх часів за обсягом продажів у розмірі 3.12 мільярда доларів США, але їхні продажі останнім часом сповільнилися.

Понеділок вказує на четвертий випадок у квітні, коли колекція не сягала 1 мільйона доларів у щоденних продажах.

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть