Неймовірний Прибуток з BSHIB: Інвестор Отримав 53,576%

Неймовірний Прибуток з BSHIB: Інвестор Отримав 53,576%

Заснований Shiba Inu (BSHIB) Трейдер Отримав 53,576% Прибутку від Інвестиції в $272

Криптовалютний ресурс спостереження `The Data Nerd` виявив інвестора, який отримав приголомшливий 537-кратний прибуток від інвестиції в Based Shiba Inu (BSHIB), швидкозростаючу мем-монету в мережі Base.

Згідно з повідомленням, інвестор з гаманцем `0xeC9` розпочав свою подорож 25 днів тому, перетворивши невеликих $272 на понад $146,000. На той момент трейдер використовував 0,07 токенів ETH вартістю $272 для придбання 186 мільйонів BSHIB. Прибуток – x537 від торгівлі Мемом в #Base

25 днів тому, розумний інвестор 0xeC9 просто використав 0,07 $ETH (~$272) для обміну на 186M $BSHIB.

Через 4 дні він почав продавати 122M $BSHIB та заробив $86k.

В даний момент він все ще володіє 64.2M $SHIB (~$59.3k)https://t.co/rYdEKvawUn

Обертання $272 на $146K з BSHIB

Аналіз від The Data Nerd показує, що інвестор BSHIB утримував мем-актив ще чотири дні перед тим, як розпочати продажі для забезпечення прибутку. З четвертого дня після початкової покупки, інвестор почав викидати BSHIB після спостереження значних приростів.

Акаунт криптовалютного слідкування зауважив, що інвестор організував десять угод з продажу BSHIB, відбувши вивантаження 122 мільйонів токенів. Після цих продажів, інвестор заробив $86,000 прибутку від початкового портфелю $272.

Крім того, The Data Nerd зауважив, що трейдер залишив 64.2 мільйони BSHIB на суму понад 60K на момент публікації.

Враховуючи залишки та реалізовані прибутки, винахідливий інвестор BSHIB перетворив невеликих $272 на маєток в $146,000. Цей вражаючий досягнення позначає приголомшливий ріст на 53,576% за менше ніж чотири тижні.

Схожі ситуації

Тим часом, це не є ізольованим випадком. Crypto Basic розповів про численні випадки розумних трейдерів на інших мережах, які встигли за мем-монетами з невеликою сумою та заробити мільйони декілька днів пізніше.

Один із виняткових випадків стосується трейдера Solana, який побачив дивовижний 630,000% ROI від торгівлі Dogwifhat (WIF), однією з найуспішніших мем-монет на Solana.

На відміну від трейдера BSHIB, цей трейдер WIF був більш терплячий. Зокрема, він утримував актив більше ніж три місяці. Протягом цього часу монета отримала більше масової популярності та врешті-решт була включена до списку на провідних біржах, таких як Binance.

Тим часом, ці успішні історії з мем-монетами викликали скептицизм, що якомога розумні трейдери є внутрішніми учасниками у розробці токенів.

Серед численних історій про збагачення на мем-монетах, деякі трейдери не мали їм добре. Наприклад, інвестор Едвард Морра недавно пожалкував про втрату близько 98% свого фонду 53 дні після спроби перетворити $1K на $1 мільйон.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть