Біткойн може розпочати ралі до $80 000 після прориву трикутника

Біткойн може розпочати ралі до $80 000 після прориву трикутника

Біткойн може розпочати ралі до $80 000 після прориву трикутника: технічний аналіз

Трикутна консолідація біткоіна завершилася з булішим проривом, відкриваючи двері до $80 000, за аналізом 10x Research.

Останній прорив відбувся після вражаючого звіту про ринок праці США.

Біткоїн (BTC), провідна криптовалюта за обсягом на ринку, може незабаром розпочати ралі до нових історичних максимумів після прориву так званого стійоo трикутника, зазначає технічний аналіз 10x Research.

У понеділок вранці BTC піднявся понад $72 000, проходячи через трикутну консолідаційну формацію, визначену лінією опори, що з`єднує максимуми 15 березня та 27 березня, і лінією підтримки, що з`єднує мінімуми 20 березня та 3 квітня.

`Якщо прорив буде булішим, як ми підозрюємо, біткоін може піднятися вище 80 000 протягом наступних кількох тижнів - якщо не раніше. Покупка за $69 280 і встановлення стоп-лосу на рівні $65 000 вважається відповідними,` - заявив Маркус Тілен, засновник 10X Research, у повідомленні, відправленому клієнтам вранці понеділка.

Ціль вгори на рівні $80 000 відповідає щонайменше 10% зростанню від поточної ціни $72 300.

Прорив відбувся після гарячого звіту про ринок праці за межами сільськогосподарського сектору, який підкреслив стійкість економіки США, що спонукнуло до ризиків по всіх куточках фінансового ринку.

Біткоїн цього року переживає те, що можна описати як `все ралі`. Не тільки криптовалюта піднялася на нові висоти, але й традиційні активи, такі як технологічний індекс на Wall Street, Nasdaq, більший індекс S&P 500 та золото. Ралі криптовалюти підтримано постійним розширенням у представленні основних стейблкоїнів.

У технічному аналізі інвестори та аналітики вивчають цінові патерни для прогнозування майбутніх тенденцій активу. Симетричний трикутник, часто називаний котушкою, представляє консолідацію в межах звуженого діапазону цін. Типово ринок накопичує енергію під час консолідації, яка врешті-решт спрацьовує у напрямку, в якому вирішується діапазон. Частіше за все, симетричні трикутники завершуються булішим проривом.

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть