Нова ліцензія eToro в Сінгапурі: деталі і плани

Нова ліцензія eToro в Сінгапурі: деталі і плани

Ексклюзивно: eToro шукає регуляторну ліцензію в Сінгапурі. eToro прагне отримати ліцензію в Сінгапурі і вже подавала заявку на отримання ліцензії від Монетарної влади Сінгапуру (MAS), як стало відомо з джерела Finance Magnates.

Ізраїльський брокер підтвердив, що його заявка до регулятора міста `в процесі`. Проте, він не надав жодних подробиць щодо шуканої ліцензії. Операцій з Кількома Ліцензіями

Незважаючи на те, що штаб-квартира eToro розташована в Ізраїлі, у брокера є глобальна присутність. Він регульований та зареєстрований якимось чином в Об`єднаному Королівстві, Кіпрі, Нідерландах, Франції, Іспанії, Італії, Мальті, ОАЕ, Австралії, Сейшельських Островах, США та Гібралтарі. Також він отримав схвалення від Влади Фінансових Ринків Абу-Дабі, що дозволяє йому працювати як брокер з цінних паперів, похідних і криптовалютних активів в Об`єднаних Арабських Еміратах.

У Німеччині він також діє з ліцензією MiFID.

Нещодавно регулятор Філіппін випустив попередження щодо eToro, стверджуючи, що брокер пропонує торговельні послуги мешканцям країни без місцевої авторизації. Проте брокер уточнив, що він `не має місцевого присутності в Філіппінах` і `не активно просуває чи рекламує` послуги в країні.

Тим часом, підхід eToro до Сінгапуру виглядає стратегічним, оскільки кілька інших криптовалютних бірж та брокерів також отримали ліцензії від цієї юрисдикції. Бажання Стати Публічним Брокером

Заснований у 2007 році, спочатку він зробив собі ім`я в галузі копітрейдингу, але з тих пір диверсифікував свої пропозиції з акцій та криптовалют, ставши мульти-активним брокером. Платформа має близько 3 мільйонів рахунків та управляє близько 11,3 мільярдів доларів активів клієнтів.

Тим часом eToro розглядає можливість повторної спроби публічного розміщення, ймовірно, у Сполучених Штатах. Цікаво, що 70 відсотків його доходів генерується в Європі, але для публічного розкриття він розглядає Штати для `пулу як глибока ліквідність, так і глибока інформованість`.

Раніше спроба eToro вийти на біржу через зворотний злиття з компанією з підписаним чеком не вдалася. Тоді компанія прагнула оцінки у 10,4 мільярда доларів; проте для останньої спроби вона розглядає цінник понад 3,5 мільярда доларів.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть