Bitcoin: 111,000 BTC виведено з бірж, що за цим стоїть?

Bitcoin: 111,000 BTC виведено з бірж, що за цим стоїть?

Bitcoin: 111,000 BTC Removed From Crypto Exchanges, What`s Behind It

За словами криптоаналітика Алі, майже 111,000 Bitcoin (BTC), що оцінюються приблизно у $7.55 мільярда, були виведені з відомих гаманців криптовалютних бірж протягом останнього місяця.

Ця тенденція підкреслює повільне зменшення запасів BTC на біржах у останні місяці, що свідчить про відтік з криптовалютних бірж.

Одним з можливих пояснень для виходу Bitcoin є те, що зростаюча кількість інвесторів віддає перевагу тому, щоб зберігати свої Bitcoin в приватних гаманцях, а не на біржах.

Додатково, інституційна адопція Bitcoin останнім часом прискорилася. Ці інституційні інвестори можуть бажати забезпечити свої таємниці в приватних гаманцях або холодному сховищі для довгострокових цілей.

Виведення такої великої кількості Bitcoin з бірж може потенційно спричинити дефіцит запасів, у якому попит на BTC перевищує доступний обсяг. Цей сценарій може відкрити дорогу для бичачого ралі.

У твіті від 4 квітня Алі повідомив про 21,400 BTC, що оцінюються приблизно у $1.40 мільярда, які були переведені на адреси акумуляції, які ніколи не витрачали гроші за один день. 220,000 BTC додані до балансів великого кита

Аналітична компанія IntoTheBlock повідомляє, що Bitcoin ETF нагромадили понад 4% від запасу BTC менше ніж за три місяці.

Кількість Bitcoin, яку утримують адреси з 1,000 BTC або більше, так звані `кити`, драматично зростала з моменту запуску ETF, з загальним балансом адрес китів, який досяг своєї найвищої точки з червня 2022 року.

Цього року баланс китів збільшився на 220,000 BTC, загалом $14.2 мільярда, з них 210,000 BTC надійшли в результаті нетто-поступлення до ETF, які стимулювали велику частину накопичення китів. Це привело до досягнення Bitcoin нових історичних максимумів, сприяючи збільшенню попиту на криптовалютні активи.

BTC піднявся на 2.23% за останні 24 години до $69,286 на момент написання.

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть