Нові користувачі Ефіреуму та Полігона: звіт Flipside

Нові користувачі Ефіреуму та Полігона: звіт Flipside

Ефіреум та Полігон привертають більшість нових користувачів: доповідь Flipside

Ефіреум та його рішення для масштабування Layer 2, Полігон, залучили найбільше нових користувачів в першому кварталі 2024 року.

Останній звіт від Flipside показав, що ці дві блокчейн платформи залучили найбільше нових користувачів серед спостережуваних EVM-ланцюгів з початку року.

Полігон похвалився 12,3 мільйонами нових користувачів, а Ефіреум мав 13,4 мільйони - приблизно 70% нових користувачів цього року на всіх спостережуваних ланцюгах до 27 березня. Наступним був Арбітрум, який зафіксував найбільшу кількість нових користувачів (4,7 мільйони) протягом цього ж періоду.

Беручи до уваги велику історію Ефіреуму та Полігона порівняно з більшістю EVM-ланцюгів, не дивно, що вони мають значну домінантність. У відносних термінах, зростання обсягу нових користувачів для Ефіреуму та Полігона становило лише 298,3% та 359,7% відповідно, між січнем і березнем 2024 року, що розміщує їх в середині списку всіх спостережуваних ланцюгів, - зазначило Flipside у своєму звіті. DeFi - Основний Механізм Росту Нових Користувачів

DeFi виявився основним катализатором для розширення нових користувачів на різних ланцюгах цього року. Серед всіх відслідковуваних EVM-ланцюгів, обсяг торгівель DeFi зросло з початку року.

Ефіреум лідирує зі скумульованим обсягом торгівлі в розмірі 1 мільярд доларів, з найбільш активним торговим днем зафіксованим 5 березня, коли цифри перевищили 428 мільйонів доларів. Фактично, березень виявився найактивнішим періодом торгівлі на всіх спостережуваних ланцюгах.

Хоча активність торгівлі DeFi на Оптимізмі та Арбітрумі трохи зменшилася в минулому тижні, в цілому, активність DeFi показала стійкий вверховий траєкторію. Це стоїть у яскравому контрасті з нестабільними коливаннями ринку, які спостерігалися протягом більшої частини 2023 року.

Хоча Арбітрум значно відстає від Ефіреуму та Полігона у залученні нових користувачів, він вдало встановив сильну другпоозицію за обсягом торгових операцій нових користувачів, нагромаджуючи 9,5 мільярдів доларів з початку 2024 року. Ця різниця у виконанні була приписана високому обсягу торгівлі NFT на Полігоні цього року, який досяг денного піку в 6,3 мільйона доларів в початковій частині січня, порівняно з нижнім денним піком Арбітруму в розмірі 229,000 доларів в середині лютого. Ріст Нових Користувачів Показує неоднозначні Результати в NFT

Залучення нових користувачів до діяльності з NFT показало `неоднозначні` патерни, де два найбільших ланцюга показують протилежні тенденції. Порівняно з DeFi, зростання нових користувачів на основі діяльності з NFT виявило більшу волатильність в залежності від мережі.

Хоча новий користувальницький NFT торгівельний оборот на Полігоні послабшався з початку року, діяльність на Ефіреумі та Бейз, з іншого боку, стабільно зросла. На всіх інших ланцюгах торгівля NFT коливалася з тижня на тиждень без чіткого патерну.

Ефіреум та Полігон зберігали найвищий обсяг USD торгівлі NFT з початку року. Денний обсяг Ефіреуму залишався сталою вище 1 мільйона доларів з 1 січня, в той час як пік на Полігоні відбувся в початковій частині січня поряд з 6 мільйонами доларів, перш ніж знизитися до менше 500,000 доларів.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть