Недооцінка Віталія Бутеріна щодо Shiba Inu

Недооцінка Віталія Бутеріна щодо Shiba Inu

Спільнота Shiba Inu вимагає визнання Shibarium засновником Ethereum Віталієм

Спільнота Shiba Inu закликала засновника Ethereum Віталія Бутеріна визнати Shibarium як значущу мережу Ethereum layer-2.

Shiba Inu продовжує залучати значну увагу від лідерів галузі та відомих аналітиків ринку. Наприклад, Джеремі Давінчі, один із найстарших відомих прихильників Bitcoin, постійно закликає інвесторів інвестувати в SHIB.

Незважаючи на те, що вона почала як мем-монета, Shiba Inu перетворилась на децентралізовану екосистему, зайнявши місце серед топ-криптоактивів на ринку. Однак навіть зі зростаючою популярністю, засновник Ethereum Віталій Бутерін часто пропускав кілька можливостей визнати проект за його стійкість. Пропуск Shibarium

Одним з таких випадків стало недавно, коли Бутерин звернув увагу на Dencun hard fork, останнє оновлення Ethereum, яке має на меті подальше зменшення комісій на мережах Ethereum layer-2. Тим не менше, для того, щоб це набуло чинності, цим мережам layer-2 потрібно прийняти протокол розблоку, який постачається разом з Dencun.

Для продемонстрування поточних ставок комісій, спостережених по всій екосистемі Ethereum, включаючи її rollups layer-2, Бутерін представив список видатних мереж layer-2 та їх комісій за відправку Ethereum та обмін токенів.

У списку визнано дев`ять мереж layer-2, зокрема, Arbitrum One, Polygon zkEVM, Boba Network, Optimism та zkSync. Зокрема, ці мережі матимуть можливість використовувати блоби для дешевших транзакцій. Однак у списку відсутні інші важливі мережі layer-2, включаючи Shibarium, незважаючи на її низькі комісії.

Для контексту аналіз по комісійним структурам по різних мережах показав, що Shibarium домігається Polygon, Bitcoin, Cardano та Ethereum за вартістю транзакцій, маючи середню комісію у розмірі 0,00001 долара. Це робить її однією з найдешевших мереж для використання.

Оскільки Бутерін не включив Shibarium до списку, спільнота Shiba Inu вимагла визнання від засновника Ethereum. `додайте shibarium до списку. shibarium також є частиною eth layer 2. давайте, віталік`, - зауважив один з членів спільноти SHIB з Індонезії.

Відповідаючи на це, Рагнар, відомий учасник команди екосистеми Shiba Inu та представник спільноти, запитав у Бутеріна, коли команда Ethereum планує включити Shibarium до списку. Незважаючи на масові заклики членів спільноти, на момент друку Бутерін не надав жодної відповіді. `Wen Shibarium @VitalikButerin ??? Let’s do it.`

Бутерін недооцінив Shiba Inu

Бутерін брав участь у кількох взаємодіях щодо Shiba Inu, які показали його настрої стосовно продукту. Коли засновник Ethereum дізнався, що Shiba Inu складає 20% резервів провідної біржі Crypto.com, він виразив здивування, підкреслюючи, що він ніколи не чекав, що SHIB стане такою великою частиною резервів провідної біржі.

Бутерін признався минулого місяця, що він недооцінив Shiba Inu, коли отримав половину обігового запасу токена в 2021 році. Згідно з ним, він знищив більшу частину токенів і віддав решту на благодійність, оскільки чекав, що він зазнає краху, як інші мем-монети. Однак, Бутерін сказав, що SHIB перевершив його очікування.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть