1) Крадіжка 523 000 доларів: торговий бот Solana закриває роботу
2) Polygon додає вузол zkEVM для тестування
3) KangaMoon збирає 4 мільйони доларів в передпродажу

1) Крадіжка 523 000 доларів: торговий бот Solana закриває роботу 2) Polygon додає вузол zkEVM для тестування 3) KangaMoon збирає 4 мільйони доларів в передпродажу

Solana закриває свого торгового бота, Polygon додає новий вузол, а KangaMoon зростає на 290%

Огляд тенденцій топових криптопроєктів показує, що Solana (SOL) закриє свого телеграм-бота з назвою Solareum після помітної порушення, яке призвело до експлуатації понад 500 000 доларів. З іншого боку, Polygon (MATIC) планує додати інший вузол до своєї протоколу масштабування zkEVM. Тим часом, KangaMoon (KANG) підкорює новий рубіж у зв`язку з постійним зростанням популярності участі в передпродажу проєкту.

Торговий бот Solareum на Telegram припинить роботу

Торговий бот, який сприяє торгівлі токенами на основі Solana в Telegram, відомий як Solareum, буде закритий. Це відбувається після порушення безпеки, яке призвело до крадіжки близько 523 000 доларів вартості монет Solana з гаманця користувача у 29 березня. Приблизно 300 користувачів, як оцінюється, стали жертвами експлуатації.

Відповідаючи на порушення X, Solareum відкидає обвинувачення від користувачів, вказуючи на те, що вони відповідальні за експлуатацію. Тим часом, у твіті визнано, що можливо їх вже експлуатували до спорожнення.

Буде доданий новий вузол до Polygon (MATIC) zkEVM для тестування

Polygon (MATIC) додасть вузол cdk-erigon RPC до своєї основної мережі zkEVM в ході кроку, який розрахований на покращення продуктивності та часу синхронізації для мережі Polygon. Згідно з твітом від Фонду Polygon на X, інтеграція вузла cdk-erigon RPC на мережу Polygon забезпечить зменшення місця на диску у 10 разів та збільшення часу синхронізації у 150 разів.

Цей розвиток можна пояснити стратегією Polygon забезпечити більш стабільну мережу та менше відключень в майбутньому. В даний момент вузол RPC проходить тести перед його повноцінною реалізацією на мережі Polygon.

KangaMoon (KANG) збирає 4 мільйони доларів у загальних коштах передпродажу, проєкт увіходить в етап 5

Враховуючи стійке зростання передпродажу KangaMoon (KANG), топовий криптовалютний проєкт зібрав наразі 4 мільйони доларів у передпродажу. З понад 5 800 інвесторів, які купують передпродаж KANG, токен увійшов у етап 5 передпродажу.

Значно, понад 20 000 учасників зареєструвалися на платформі KangaMoon, що робить проєкт одним із найбільш успішних на блокчейні. Тим часом, токен KANG згенерував понад 290% прибутку для ранніх інвесторів. При поточній траєкторії токен ймовірно побачить зростання у 700% до завершення передпродажу. Це робить KangaMoon одним із найкращих криптопроєктів для інвестування наразі.

Тим часом, токен KANG продається всього за 0,019 долара з додатковим бонусом депозиту у 10%. Це представляє доступну криптовалюту з потенціалом експоненційного зростання. Команда оголосила про плани включення токена до однієї з великих бірж CEX у другому кварталі, що призвело до прогнозування аналітиками росту в розмірі 50 разів у найближчі місяці. Тим часом, учасники можуть отримувати токен KANG, беручи участь у соціальних медіа-кампаніях KangaMoon.

Як платформа, KangaMoon сприяє зустрічам та взаємодії поціновувачів мемів через структуру SocialFi. Також, функція GameFi робить все цікавіше своєю грою на заробіток, яка нагороджує гравців NFT, колекціонними предметами та токеном KANG. Завершуючи, KangaMoon - це платформа нового рівня для інвестування та взаємодії.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть