DOGE розкриває ключову ясність про RadioDoge та співпрацю з Elon Musk

DOGE розкриває ключову ясність про RadioDoge та співпрацю з Elon Musk

Розробник DOGE розкриває ключову ясність з приводу розкриття Elon Musk в Grok AI про Dogecoin

У центрі уваги знову опинився Dogecoin внаслідок розкриття Grok AI про RadioDoge, проект, спрямований на приведення екосистеми Dogecoin до готового стану для швидкого прийому на тлі травматичного опору.

Проте, на фоні шуму та спекуляцій навколо заяв Grok AI, головний розробник Dogecoin Michi Lumin виступив, щоб зробити ключові пояснення з цього приводу.

Для того, щоб встановити контекст, увага спільноти Dogecoin була привернута до публікації Grok AI, яка стверджувала, що SpaceX запускає в космос вузли Dogecoin, прикріплені до супутників Starlink, щоб розширити досяжність мережі Dogecoin до віддалених регіонів, де традиційна інтернет-інфраструктура недоступна. Ця ініціатива, як стверджувалося, була частиною проекту RadioDoge.

`Щоб усі були уважні. Це бот штучного інтелекту, який пише `речі`, які ви про нього питаєте, і це не щось, чим повинен користуватися кожен як джерелом інформації. У цьому випадку бот описує RadioDoge .... неправильно. Використовуючи декілька відповідних слів. RadioDoge наразі - терестріальна мережа `, написав Lumin, пояснюючи, що RadioDoge наразі є лише територіальною мережею.

За посприяння Елона Маска Dogecoin значно піднявся в популярності. У результаті цього співробітництва публікації штучного інтелекту Grok, що належать Елону Маску, здається, залучають увагу.

Посеред становища ексцитації, головний розвідник Dogecoin Michi Lumin вказує на деякі розбіжності в фактах, представлених Grok про RadioDoge, акцентуючи увагу на необхідності надійних джерел інформації.

`Щоб усі були уважні. Це бот штучного інтелекту, який пише `речі`, які ви про нього питаєте, і це не щось, чим повинен користуватися кожен як джерелом інформації. У цьому випадку бот описує RadioDoge неправильно, використовуючи декілька відповідних слів,` - написав Lumin, пояснюючи, що RadioDoge наразі є лише терестріальною мережею.

RadioDoge, проект фонду Dogecoin, спрямований на прийом Dogecoin в базі, фокусується на використанні дешевої та надійної радіотехніки (HF/LoRaWAN), поєднаної з глобальною супутниковою мережею Starlink, для забезпечення доступу до Dogecoin за допомогою дешевої та широкомасштабної розгортування для людей поза досяжністю традиційної інтернет-інфраструктури.

У 2023 році RadioDoge досяг великого віхиля, фасилітуючи першу транзакцію Dogecoin без інтернету. Цього року передбачається продовження роботи над розвитком мережі RadioDoge та дослідженням нових варіантів використання.

Згідно з дорожньою картою на 2024 рік, представленою Фондом Dogecoin, мережа RadioDoge розроблятиметься через добровольних операторів вузлів, з активізацією групових залучень у висуваючих економіках на початкових етапах.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть