Гравскеїл знову інвестує в XRP: утримує 16.7M після виходу з Cardano

Гравскеїл знову інвестує в XRP: утримує 16.7M після виходу з Cardano

Grayscale Reinvests in XRP, Now Holds 16.7M XRP After Exiting Cardano

Grayscale Investments, найвідоміший крипто-менеджер, відновив свій фонд Digital Large Cap (DLC), вийшовши з Cardano (ADA) і перерозподіливши отримані кошти на придбання XRP та інших вже існуючих активів.

Grayscale офіційно оголосив цей крок через прес-реліз, де розкрив деталі квартального перебалансування фонду. Перебалансування стосувалося кількох інвестиційних продуктів компанії, зокрема фонду Digital Large Cap, фонду Smart Contract Platform Ex-Ethereum та DeFi Fund.

Гравскеїлове нове утримання в XRP

Згідно з звітом, Grayscale модифікував портфель свого DLC, реалізувавши свої позиції в Cardano. Як наслідок, компанія перенаправила готівковий прибуток від продажу на придбання інших активів у фонді.

Після цього перебалансування XRP становить 1,73% фонду DLC Grayscale. Значно, фонд DLC Grayscale має $570,206,758.29 активів під управлінням згідно з даними, що містяться на їхньому офіційному сайті.

З XRP, який складає 1,73% фонду, що дорівнює $9,864,576, можна припустити, що Grayscale утримує приблизно 16,7 мільйонів токенів XRP.

Очікувано, найбільшу частку фонду DLC Grayscale утримує Bitcoin, що становить 70,96%. Після Bitcoin Ethereum (ETH) утримує наступну значну частку в 21,85%, а за ним слідує Solana (SOL) з 4,52%.

Тим часом Avalanche (AVAX) складає найменший обсяг - 0,95%. Також станом на кінець Q1 2024 року компанія не повідомила про ніякий новий додаток токенів до свого фонду DLC.

Повернення XRP до фонду GDLC

Значно, XRP повернувся до фонду DLC Grayscale у результаті перебалансування останнього кварталу 2023 року. Цей крок стався п`ять місяців після того, як XRP переміг у правовому суперечці проти SEC.

Раніше Grayscale утримував XRP у своєму фонді DLC, перш ніж SEC оскаржив його класифікацію як цінний папір. Ця регуляторна вимога вимушувала Grayscale дистанціюватися від XRP.

З XRP, що зараз помітно представлений у фонді, члени криптоспільноти розмірковують про його можливий вплив на ринкову вартість XRP, особливо з урахуванням того, що компанія утримує понад 16 мільйонів XRP.

Значно, головною метою Grayscale Digital Large Cap Fund є відкриття інвесторів на деякі з найважливіших криптовалют.

Повернення XRP до фонду GDLC спонукає до спекуляцій щодо можливого запуску Grayscale XRP біржово-торговельного фонду (ETF).

Ці спекуляції підпалюються недавнім запуском Grayscale Bitcoin spot ETF, при цьому один для Ethereum в даний час знаходиться в розробці. Учасники ринку розглядають XRP як наступний логічний вибір через його чіткий регуляторний статус.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть