Оптимістична майбутнє для мемокойнів, ШІ та RWAs

Оптимістична майбутнє для мемокойнів, ШІ та RWAs

Наступна Велика Річ? Чому Інвестори Оптимістично Ставляться до Мемокойнів, ШІ та RWAs

Багато наративів здобули увагу учасників ринку цього циклу. Але не всі з них залишалися актуальними протягом довгого періоду. Проте, є три, які залишилися на устах як інвесторів, так і трейдерів, а саме мемокойни, штучний інтелект та Реальні Активи (RWAs).

Проте ці сектори не виплили з ніде, є ряд причин, чому інвестори оптимістично налаштовані до них. У цій статті Coin Edition пояснює, чому всі три можуть показати кращі результати, ніж інші сектори, та чому учасники залишилися вірні цим напрямкам.

Мемокойни

У випадку мемокойнів, сила спільноти є однією з причин, чому інвестори тримають їх поруч. У 2021 році сильна і вірна спільнота допомогла Dogecoin (DOGE) та Shiba Inu (SHIB) досягти вражаючих висот.

У цьому циклі спільнота мемокойна, наприклад, dogwifhat (WIF), гарантує, що ціна досягає неймовірних приростів. За даними CoinMarketCap, загальна ринкова капіталізація мемокойнів зросла до неймовірних $59,12 мільярда.

Якщо криптовалюти зберегуть показники, які вони демонстрували з початку року, то ринкова капіталізація може перевищити $100 мільярдів до закінчення бикового ринку. Інші мемокойни, на які варто звернути увагу крім WIF, - Floki (FLOKI), Pepe (PEPE) та Bonk (BONK).

Монети Штучного Інтелекту

Шум навколо Штучного Інтелекту глобально - це основна причина, чому токени на цю тему показали неймовірні результати з 2023 року. Проте, схоже, що ажіотаж не скінчиться скоро.

Наприклад, трійка SingularityNET (AGIX), Fetch.ai (FET) та Ocean Protocol (OCEAN) недавно оголосили плани щодо об`єднання. Якщо або коли спільнота схвалить цю пропозицію, ціна токенів ШІ може знову різко стрімко зрости.

Крім цього, іншим чинником, який може підтримати зростання ціни, є серія конференцій з ШІ, запланованих на кінець року. Історично конференції подібного роду стимулюють попит, та в наступних місяцях це може бути неінакше.

На момент написання, категорія токенів ШІ коштувала $38,38 мільярда. Далі, вартість може бути вищою, особливо оскільки ціна пройшла значну корекцію за останні декілька тижнів.

Реальні Активи

Реальні Активи - це ще один наратив, який, здається, не зникне, і до нього прикладені причини. Протягом певного часу, традиційні установи токенізують деякі зі своїх фондів. Це було подальше підтвердження від BlackRock про комітет в $100 мільйонів для токенізованих проектів на базі Ethereum (ETH).

Наразі ринкова капіталізація цієї категорії становить близько $52,48 мільярда. Але з появою токенів, таких як Ondo (ONDO) та Mantra (OM), ця цифра може стрибнути в будь-який момент. Ці, та багато інших, є багато причин, чому інвестори залишаються оптимістичними стосовно цих трьох наративів.

Відомості, представлені в цій статті, носять інформаційний та освітній характер. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальність за будь-які втрати, понесені в результаті використання вмісту, продуктів чи послуг, вказаних у статті. Читачам рекомендується проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть