Мем-монета Собачка (WIF): нова надія криптовалютного ринку?

Мем-монета Собачка (WIF): нова надія криптовалютного ринку?

Собачка (WIF) переслідує DOGE та SHIB: нова найкраща мем-монета, щоб прийти?

Що сталося

Категорія мем-монет пережила значний приріст у лютому. Початок скачку відбувся в четвер з мем-токени показали збільшення моментуму, підкріплене спекуляціями щодо потенційної інтеграції Dogecoin (DOGE) в майбутній платіжний сервіс соціального додатка під назвою X.

Собачка (WIF) (токен-мем) вдалося перевернути Pepecoin (PEPE) в рейтингах капіталізації ринку, ставши третім за величиною токеном-мемом в цій категорії. Ціна WIF також піднялася вище позначки у $4 у лютому 28, показавши найбільше зростання ціни з моменту свого запуску.

Проте, всього через тиждень, WIF втратив більшість своїх приростів. Чого ми можемо зробити з усім цим?

Походження WIF

Мем `Собачка в капелюшку` походить із фотографії собаки породи Шиба Іну, яка має на голові біні. У кінці грудня 2019 року, відредаговані версії цієї картини, з логотипами та зображеннями на біні, стали популярними на Twitter, зокрема, в спільноті кіберспорту.

WIF увійшов на відкритий ринок у грудні 2023 року за приблизно $0.001555. Кінець усього цього місяця він стрибнув до $0.30, перед тим як знизитися до $0.08 у січні. Це стрімке коливання цін підкреслює спекулятивний характер мем-монет, таких як WIF.

Засновники проекту `Собачка у капелюшку` залишаються анонімними, але вони брали натхнення з Dogecoin (DOGE), добре відомої мем-монети. На відміну від DOGE, яка має практичне використання, вартість собачки у капелюшку визначена виключно спекуляціями.

Потенціал ціни WIF

Мем-монети відомі тим, що привертають велику кількість молодих роздрібних інвесторів за їх стосовною дешевизною, великими рухами цін та їх міцним зв`язком з сучасною культурою Інтернету.

Ціна на Собачку (WIF) досягла свого останнього історичного максимуму у $4.64 30 лютого, збільшившись більше ніж на 250,000% з часу свого запуску.

Однак протягом останнього тижня ціна знизилася більш ніж на 10%, і в даний час торгується на рівні $3.8. Незважаючи на це останнє падіння, WIF все ще утримує третю позицію за капіталізацією ринку ($3.25 мільярда), хоча вона зменшилася на 28% на цьому тижні.

Загальний настрій ринку мем-монет залишається незламним (хоча деякі можуть стверджувати, що підйом мем-монет є ознакою потенційного краху крипторинку). За останній місяць загальна ринкова капіталізація мем-монет перевищила $55 мільярдів.

У січні затвердження інвестиційних фондів ETF в США, які безпосередньо інвестують в Bitcoin, спричинило ралі $800 мільярдів у криптосфері за останній місяць. Широко віриться на ринку, що за ралі Bitcoin слідує безладунок мем-монет.

Мем-монети, такі як WIF Собачки, Pepe, та Bonk, стрімко піднялися з кінця лютого, толкаючи вартість їхньої загальної обігової пропозиції в мільярди доларів.

Висока волатильність є однією з причин, чому мем-монети так популярні серед роздрібних інвесторів. У цьому відношенні WIF, ймовірно, продовжить демонструвати великі рухи цін.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть