Неймовірний витік ринку Spot Bitcoin ETF: деталі та аналіз

Неймовірний витік ринку Spot Bitcoin ETF: деталі та аналіз

Зламано: Spot Bitcoin ETFs Марк 4 Послідовних Днів Чистих Витоків

У дивовижному повороті подій, чистий витік ринку Spot Bitcoin ETF перевищив $12,6 мільярда, з середнім витоком у розмірі $213,8 мільйона. Визначний криптоаналітик Crypto Rover, у своєму останньому оновленні Х, розкрив, що ринок Bitcoin ETF бачив дивовижний витік у розмірі $203 мільйони 5 квітня, маркуючи 4 послідовних днів чистих витоків.

Colin Wu, китайський крипто-журналіст, пролив світло на дані SoSoValue, надаючи деталі щодо значного витоку Bitcoin ETFs. Лідерство очолює IBIT від BlackRock з чистим витоком майже $308 мільйонів цього дня. З таким значним додатком витоків, BlackRock наразі має загальний історичний чистий витік у розмірі $14,77 мільярда.

Джерело: SoSoValue

FBTC від Fidelity також не дуже відстає, з чистим витоком у розмірі $83,02 мільйона, зафіксованим 5 квітня. Кумулятивний чистий витік FBTC, згідно з SoSoValue, становить $7,96 мільярда.

На третьому місці знаходиться BITB від Bitwise, який має чистий витік у розмірі $7,39 мільйона. Звітно, BITB відчув загальний чистий витік у розмірі $1,66 мільярда з моменту свого запуску.

У контрасті, GBTC від Grayscale зафіксував чистий витік у розмірі $198 мільйонів того ж дня. Таким чином, Grayscale підтримує свої від`ємні витоки, маркуючи загальний чистий витік у розмірі $15,5 мільярда.

Тим часом, Bitcoin торгується нижче попереднього історичного максимуму в $69 тис. незважаючи на невелике зростання на 1,65% за останню добу. На момент публікації, ціна Bitcoin становить $68,052, маркуючи зростання на 2,58% за останній місяць, але зниження на 2,84% за останній тиждень. З ринковою капіталізацією у розмірі $1,338,505,091,878, Bitcoin підтримує своє перше місце на крипторинку.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, носить виключно інформаційний та освітній характер. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого іншого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, що виникли в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам рекомендується проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть