Проблеми Джастіна Бібера з Дідді, Hillsong та NFT

Проблеми Джастіна Бібера з Дідді, Hillsong та NFT

Джастін Бібер повертається у новинах через проблеми з Дідді, Hillsong та NFT.

Джастін Бібер знову у центрі уваги, але не з найкращого боку. Поклонники попрощались з його хлопчачим шармом і ледь схололи до його 30-річного віку, вони також розуміють, що Бібер допустив дуже дорослі помилки. Серед них - сприяння колекції NFT вартістю $1600, яка зараз торгується нижче $150.

Цього тижня відео з Бібером привернули увагу громадськості, зокрема ті відео, де він проводив значний час наодинці з Шоном `Дідді` Комбсом, коли він був юнцем. Відеодокази їх взаємодій викликали хвилю занепокоєнь серед його фанатів через можливе сексуальне насильство, і декілька тижнів тому агенти Департаменту національної безпеки США та ФБР обшукали особняки Дідді в Маямі та Лос-Анджелесі після ряду позовів.

Бібер також відвідував, підтримував та короткий час жив з Карлом Ленцем, пастором зганьбленої церкви Hillsong. Ленцз визнав зраду дружині на протязі місяців, але незважаючи на це, Бібер фанатично підтримував Hillsong та вважав Ленца своїм християнським наставником.

У своєму ще одному нещасливому рішенні Бібер просував колекцію NFT inBetweeners у грудні 2021 року, заявляючи, що ці NFT є `першими у його житті`. Він кілька разів підкреслював цю підтримку. Вартість виготовлення одного NFT складала 0,45 ETH ($1600), але за роки, які минули з моменту ентузіазму Бібера, ціни на ці NFT скоротилися більше ніж на 90%.

Публічний Ethereum гаманець Бібера платив вище ринкових цін під час фази запуску; між $2400 і $3600. Не зайняло довго часу, щоб колекція досягла свого піку пузиря, і наприкінці 2021 року OpenSea продала 3229 inBetweeners за середньою ціною 1,33 ETH ($4800) за NFT.

Збирачі таких цін більше ніколи не бачили.

Сьогодні ті самі NFT перепродаються на OpenSea менше ніж за $140 (0,04 ETH). Навіть за виключенням плати за майнінг, в доларах це 91% втрат нижче вартості виготовлення або 97% втрат в порівнянні з середньою ціною наприкінці 2021 року.

Обурюючи, Бібер не розкрив свою компенсацію під час просування проекту як на Instagram, так і на Twitter.

Згідно із співзасновником inBetweeners Джанп`єро Д`Алессандро, він зустрівся з Бібером, коли Бібер та Раян Гуд працювали над брендом одягу House of Drew. Д`Алессандро створював ілюстрації для них, включаючи мультяшного ведмедика, що став натхненням для NFT inBetweeners.

Паскуале `Паві` В. Д`Авіно розповів, що Бібер був ентузіастом колекції. Публічний гаманець Бібера став одним із перших, хто виготовив NFT з колекції, і він розміщував пости про inBetweeners у своєму обліковому записі Instagram з 20 мільйонами підписників. Він також допоміг у деталях, таких як створення дорожньої карти колекції NFT.

Хоча Бібер майже не використовує X (колишній Twitter) і навіть не втрутився протягом року, його сьомий найновіший твіт був про inBetweeners. Це було на вершині пузиря, звичайно: 22 грудня 2021 ретвіт чату Discord про inBetweeners.

З того часу inBetweeners впали на 97% в термінах ETH.

Коротко кажучи, Бібер просував колекцію NFT за максимально високою ціною. Залежно від того, чи перераховувати в доларах США і чи обчислювати це на основі вартості виготовлення або високої ціни, будь-який тривалий власник втратив принаймні 90% від своєї покупки. Бібера навіть помітили на заході inBetweeners в 2022 році, коли ціни стали стійко падати.

Подібно до багатьох його рішень, все сталося тільки гірше з часом.

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть