Закони для захисту Bitcoin: перемога в Луїзіанії

Закони для захисту Bitcoin: перемога в Луїзіанії

Bitcoin здобуває приголомшливу перемогу в Луїзіанії.

У 2024 році було багато новин і цікавих подій, коли мова йде про Bitcoin (BTC) та більший криптовалютний ринок.

Рік розпочався з схвалення дев`яти BTC біржових фондів (ETF), побачив як головну криптовалюту світу було встановлено новий історичний максимум, і навіть пропонував кілька великих кровопролиттів, за якими, в основному, наступали відновлення, які були так само вражаючі.

У початку квітня більшість очей було спрямовано на наближене скорочення нагороди за блок у мережі Bitcoin, протягом цього часу ішла інша тиха, але важлива битва - і в основному виграна - великою криптоспільнотою: боротьба за захист прав людей на взаємодію з Bitcoin.

Останнім триумфом стало голосування Луїзіанської Палати Представників одноголосно за законопроєкт - впроваджений в початку березня Марком Райтом та підтриманий Інститутом Pelican - який мав на меті гарантувати індивідуальні права на торгівлю, самокустанді та видобуток Bitcoin. Лавина перемог законопроектів Bitcoin у США.

Феномен не обмежується Луїзіаною і, фактично, це було 11-м в штаті, який впровадив такий законопроєкт.

Протягом останніх місяців схожі права щодо захисту Bitcoin були впроваджені - і взагалі затверджені - в Міссурі, Небрасці, Міссісіпі та в інших штатах, головним чином за участю групи з підтримки криптовалют під назвою Фонд Дій Сатоші.

Окрім гарантії права на видобуток, торгівлю та утримання Bitcoin, багато законів також стосуються запобігання накладання додаткових - в основному покаральних - податків на видобуток BTC а також чіткого визначення відповідних термінів.

Останні законопроекти, спрямовані на захист Bitcoin, йдуть паралельно з масштабним зростанням ціни монети, яке, ймовірно, мало свій початок у жовтні 2023 року. На даний момент за останні 52 тижні BTC зросла на 136,81%, а за останні 6 місяців - підкреслюється вплив двоквартального ралі - на 143,40%.

Bitcoin також успішно розвивається у 2024 році, оскільки вона зросла на 62,39% з 1 січня.

Ціна Bitcoin сьогодні, однак, демонструє останній спад, оскільки за останні 24 години криптовалюта зросла лише на 0,71% до $66,720. Падіння ще більше видно на тижневому графіку - на якому BTC втратила 6,34%.

Проте, варто зазначити, що Bitcoin досягла і короткотривко утримувалась на новому історичному максимумі близько $73,000 протягом останніх 30 днів торгівлі.

Увага: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Інвестуючи, ви ризикуєте своїм капіталом.

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть