BTC Bull Run: Погляд експерта з Південної Кореї

BTC Bull Run: Погляд експерта з Південної Кореї

«Справжній BTC Bull Run ще не почався» - вважає керівник південнокорейської криптосекрети.

Коментарі з`явилися у человіка Чон Сок-Муна (відомого також як Пітер Чун), керівника Центру досліджень Presto, у інтерв`ю газеті Hanguk Kyungjae. «Справжній BTC Bull Run» в дорозі?

Чун є колишнім керівником досліджень в Korbit, першій криптовалютній біржі Південної Кореї. Він також раніше працював в Nomura, Credit Suisse та UBS. Він сказав:

«Біткоїн все ще тільки починає свої перші кроки у світі інституційних фондів. Справжній бул-ран ще навіть не розпочався».

Чун, який перейшов до Presto з Korbit минулого місяця, сказав, що він «дуже позитивно налаштований» на майбутнє ринків криптовалюти.

Він погодився з тим, що затвердження американським Комісією з цінних паперів та бірж (SEC) біткоїн-біржевих фондів (ETF) раніше цього року було переломним моментом для монети. Він пояснив:

  • «Затвердження біткоїн-спот ETF спричинило велику зміну на ринку. Можливо, буде [тимчасове] зниження через [різні фактори]. Проте [...] є велика ймовірність, що великі суми грошей зараз почнуть надходити на ринок».

Чун стверджує, що затвердження SEC «має значний позитивний вплив на доступність та популяризацію для інвесторів».

Багато закликали регуляторів Південної Кореї піти на компроміс зі своїм власним затвердженням BTC спот ETF.

Проте, регулятори категорично виключили будь-який такий крок до парламентських виборів 10 квітня.

Незважаючи на це, Чун, здається, вірить, що Вашингтон відкрив ворота для «справжнього BTC бігу». Експерт каже, що традиційні фірми хочуть отримати доступ до біткоїну

Чун аргументував, що «традиційні фінансові компанії з управління активами, які раніше не приділяли багато уваги криптоактивам», зараз будуть шукати можливість «взяти участь на ринку». Він сказав:

«В основі компанії з управління активами є принципи управління інвестиціями. Вони зберігають загальну ренду доходів шляхом включення активів з низькими кореляціями в портфель. Біткоїн - це актив з низьким рівнем кореляції з традиційними фінансовими активами».

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть