Таємниці вилучення ADA з GDLC Grayscale

Таємниці вилучення ADA з GDLC Grayscale

Чарльз Хоскінсон реагує на вилучення ADA з GDLC Grayscale

У відповідь на оголошення Grayscale Investments щодо коригувань у своїх криптовалютних портфелях Чарльз Хоскінсон, засновник Cardano, поділився своєю думкою щодо рішення вилучити Cardano (ADA) з фонду Grayscale® Digital Large Cap (GDLC).

Уолл-стріт дає, Уолл-стріт бере https://t.co/dkyrhHW4WS — Чарльз Хоскінсон (@IOHK_Charles) 5 квітня 2024 р.

Grayscale, найбільший у світі криптовалютний управляючий активами, провів комплексний огляд відповідно до методології індексу CoinDesk Large Cap Select, що призвело до перебалансування GDLC та вилучення ADA.

Реакція Хоскінсона `Уолл-стріт дає, Уолл-стріт бере,` підсвічує невизначений характер інвестиційних стратегій і коливання на ринку криптовалют. Його коментар показує природу середовища криптовалют та цифрових активів і те, як іноді воно контролюється Уолл-стріт.

Починаючи з 3 квітня 2024 р., переглянута портфельна композиція GDLC включає Bitcoin (BTC) на рівні 70,96%, Ethereum (ETH) – 21,84%, Solana (SOL) – 4,52%, XRP – 1,73% та Avalanche (AVAX) – 0,95%.

Тим часом, інші фонди Grayscale, такі як Grayscale DeFi Fund (DEFG) та Grayscale® Smart Contract Platform Ex-Ethereum Fund (GSCPxE), також були переглянуті відповідно до власних методологій індексів.

Grayscale зробив стратегічні коригування для збереження диверсифікованих портфелів та оптимізації фондової продуктивності відповідно до ринкових тенденцій. Проте компанія отримала кілька коментарів від засобів масової інформації щодо відсутності оновлень щодо її утримання Bitcoin. Останнє оновлення від 1 квітня, поділене Lookonchain, фірма з аналітики on-chain, підкреслює це питання.

Увага: Інформація, представлена в цій статті, призначена лише для інформаційних та навчальних цілей. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого іншого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання вмісту, продуктів чи послуг, згаданих. Читачам радять виявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, що стосуються компанії.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть