FedNow обробляє транзакції XRP на банківські рахунки - підтверджено будь-яке місце

FedNow обробляє транзакції XRP на банківські рахунки - підтверджено будь-яке місце

Uphold підтверджує, що FedNow обробляє транзакції XRP на американські банківські рахунки

Видатна американська криптобіржа Uphold підтвердила, що FedNow сприяє транзакціям XRP на вибрані американські банківські рахунки.

Ця підтвердження надійшло у недавньому повідомленні на X після того, як допис The Crypto Basic вказував на те, що FedNow обробив транзакцію здебітовання, що стосується XRP на американський банківський рахунок.

Особливо варто зауважити, що ентузіаст XRP Crypto Value Hunter спершу звернув увагу на транзакцію у понеділок після того, як він помітив, що опис оплати його виведення XRP містить інформацію, що свідчить про те, що федеральна система миттєвих платежів США, FedNow, обробила кошти XRP.

Розкриття викликало сумніви в широкому співтоваристві. Деякі стверджували, що ніколи не помічали опису платежу зі згадкою FedNow, коли ініціювали подібне виведення криптовалюти з Uphold. Інші навіть думали, що це жарт, оскільки це сталося в День жартівника.

Однак Uphold вступила в розмову, підтверджуючи, що FedNow обробляє виведення XRP на американські банківські рахунки. У повідомленні Uphold зазначила, що жителі Сполучених Штатів, чиї банки підтримують FedNow або RTP, можуть насолоджуватися миттєвими виведеннями в XRP до USD з Uphold.

Крім того, біржа закликала користувачів звертати увагу на символ блискавки у додатку для транзакцій, де можливе миттєве виведення. Ці миттєві виведення з Uphold, оброблені або через FedNow, або через RTP, пов`язані зі змінною комісією у розмірі 1,75%. Зокрема, вони нараховують мінімальну оплату у розмірі $1 та максимальну граничну суму у розмірі $150.

Варто підкреслити, що FedNow, яка була запущена в липні 2023 року, керується Федеральною Резервною системою США. У свою чергу, RTP, спочатку запущена в 2017 році, наглядається Clearing House.

Слід наголосити, що під час виведення користувачі виводять XRP з Uphold на свої банки, еквівалентна вартість USD надходить на рахунок. Процес просто усуває необхідність спочатку продавати криптовалютний актив на USD. Крім того, ця функція прямого виведення криптовалюти на рахунок USD не є конкретною для XRP, так як інші криптовалюти підтримуються.

Значить, деякі члени співтовариства вказують на те, що ця функція від Uphold не є цілком новою, оскільки вона існує протягом деякого часу. Проте деякі користувачі Uphold тільки зараз ознайомлюються з оновленням.

Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Миллиардные увеличения: рост стейблкоинов
Рынок стейблкоинов растет: Teter и USDC увеличили популяцию, долларовые токены наращивают объемы быстро. USDE потерял стоимость, GHO и DEUSD взлетели. 📈🪙🚀
Просмотреть
Банкротные компании давят на цену WLD
Банкротные компании давят на цену WLD
Цена WLD падает из-за ликвидации долей 3AC и Alameda. Продано миллионы токенов, волатильность возрастает. Текущая цена $1,61. 📉🔥🪙
Просмотреть
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, Air War и Merge Restaurant
Котизен представил токен CATI, игры Air War и Merge Restaurant, улучшая интерактивность и разнообразие в экосистеме. Токен успешно запущен на биржах, а аирдроп набирает обороты. Криптоигра позволяет зарабатывать CATI, привлекая новых участников. Новые игры обещают интересный геймплей. Аналитики предсказывают рост цены CATI до $10. ⭐⚔🍽💰🚀
Просмотреть
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть