Bitcoin: за $69K через брак товару на біржах

Bitcoin: за $69K через брак товару на біржах

Bitcoin price очікує на $69K, оскільки нестача товару на біржах змушує банки переслідувати BTC майнерів

Ціна Bitcoin знову завоювала позицію вище середньої лінії ринкового діапазону березня після тривалої консолідації нижче $66,391. Успішне перевірка 50% заповнювача Фібоначчі підтвердить тенденцію вгору, оскільки $69,000 залишається рівнем, який потрібно подолати. Голова HUT 8 Mining Ешер Генот: Нестача товару на біржах `змушує найбільших банків` звертатися щодо покупки.

Ціна Bitcoin (BTC) знайшла силу, хоча її треба підтвердити, прийшовши після звітів, що великі банки не дозволяють нестачу товарів на біржах завадити їм покупати BTC. Нестача на біржах змушує банки переслідувати майнерів Bitcoin.

Ціна Bitcoin стрибнула вище під час ранкових годин четвергової сесії Нью-Йорка, перетворивши 50% заповнювача Фібоначчі на підтримку на рівні $66,391. Цей рівень є значущим, оскільки він відзначає середину ринкового діапазону, який простягається від $59,005, мінімуму 5 березня, до $73,777, історичного максимуму, зафіксованого 14 березня.

Це відбувається внаслідок звітів Bloomberg про те, що найбільші банки тепер звертаються до майнерів Bitcoin безпосередньо, оскільки вони скаржаться на нестачу товару на біржах. Генеральний директор майнера Bitcoin HUT 8 Mining, Ешер Генот, каже, що ця діяльність стає все більш поширеною.

З урахуванням того, що проходить ледве два тижні до Halving, ці інтереси вказують на те, що банки намагаються приєднатися до вечірки з BTC зарахунком пізніше. Однак краще пізно, ніж ніколи, особливо оглядаючи те, що очікується, що Halving запустить наступний биковий цикл - це, якщо історія паралелить.

Це свідчить про зростаючу адаптацію, імовірно, надихнуту історичним затвердженням декількох спотових біржових фондів (ETF) на Bitcoin 10 січня, яке принесло BTC на Уолл-стріт. З цієї самої духу, $150-мільярдна капіталізація Morgan Stanley подала заявку на купівлю Bitcoin ETF, з чутками, що фінансова фірма може скоро затвердити BTC ETF на своїй платформі.

Однак останні звіти свідчать про те, що банк, який володіє до $1.5 трлн активами в управлінні (AUM), швидко пропонує BTC ETF всім клієнтам. Він може приєднатися до DWS, великого німецького управителя активами, який нещодавно уклав партнерство з Galaxy Digital для запуску фізичних BTC ETF в Німеччині.

Ці основні моменти відіграли свою роль у веденні ціни Bitcoin на північ, привертаючи увагу аналітика ETF Еріка Балчунаса.

Тим часом Glassnode зауважує, `Співвідношення прибутку/збитків увласників Bitcoin короткострокових залишається далеко в межах відданого прибутку режиму, з прибутком, перевищенням втрат в 50 разів.`

Поділися: Cryptos feed

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть