ERC-404 Пандора лідер ринку NFT - продажі на $1,6 млн USD

ERC-404 Пандора лідер ринку NFT - продажі на $1,6 млн USD

ERC-404 піонер Pandora очолює ринок NFT з щоденними продажами на суму 1,6 млн доларів США

Pandora, колекція на основі Ethereum, заснована на експериментальному стандарті токенів ERC-404, очолила ринок за продажами за 24 години до обіду за часом Східного побережжя, за даними CryptoSlam.

Токени ERC-404 є напів-функціональними активами, які поєднують в собі функції функціональних токенів та NFT.

За словами облікового запису X компанії Pandora, ERC-404 дозволяє NFT “залишатися актуальними в мемекоїновому суперциклі”, дозволяючи проєктам запускати одночасно як колекцію NFT, так і мемекоїн.

В четверку друге місце посіла Bored Ape Yacht Club, постійний учасник топових рейтингів колекцій на ринку. Колекція синіх фішок від Yuga Labs заробила 1,5 мільйона доларів США за продажами.

Azuki, колекція в стилі аніме, яка надає власникам доступ до `Саду`, віртуального простору для учасників спільноти Azuki, зайняла третє місце за обсягом продажів зі зростанням на 1,322% до 1,3 мільйона доларів США.

Вибух продажів Azuki стався в момент анонсу, коли колекція оголосила Кіну Нішімуру як дизайнера персонажів для першого епізоду серії антології аніме Azuki.

Нішімура найбільш відомий своєю участю в серії Street Fighter, впливовій бойовій грі від Capcom.

CryptoPunks, інша колекція, власністю Yuga Labs, не потрапила до топ-10 у четвер на відміну від того, що CryptoPunk #7446 продався за 182,998 доларів США як найпопулярніший актив дня.

Колекція The Captainz зайняла останнє місце в топ-10 списку, як єдина інша колекція Ethereum поза топ-трійкою.

На Solana Froganas зазнали зростання продажів на 1,25% і посіли четверте місце з 1,18 мільйонами доларів США.

Навпаки, колекція Mad Lads на основі Solana відчула зниження після того, як провела велику частину тижня в топі. Її продажі скоротились на 44% до 493,386 доларів США, коли колекція, підтримана ринком рюкзаків Backpack, опустилась на дев`яте місце.

NodeMonkes, на п`ятому місці, була єдиною колекцією Bitcoin в топ-10 на четвер. Це була остання колекція, яка зафіксувала принаймні 1 мільйон доларів США на продажі.

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть