OKX дозволяє торгівлю токеном Zeus Network

OKX дозволяє торгівлю токеном Zeus Network

OKX дозволить торгівлю на місці токеном Zeus Network

OKX планує додати токен ZEUS мережі Zeus Network для торгівлі на місці сьогодні, дозволяючи угоди ZEUS/USDT.

Інтеграція спрямована на використання масштабованості Solana з безпеки Bitcoin для поліпшення можливостей для децентралізованих додатків (dApps) та безпечних фінансових послуг.

Мережа Zeus, яка використовує блокчейн Solana для поліпшення взаємодії, успішно залучила $8 мільйонів у раунді збирання коштів за участю ведучої компанії Mechanism Capital. У раунді взяли участь значні гравці, такі як OKX Ventures і Animoca Ventures, а також відомі ангельські інвестори, зокрема Anatoly Yakovenko з Solana.

Таке фінансування, спрямоване на розробку міжланцюгової інфраструктури, що з`єднує Solana (SOL) з блокчейнами, такими як Bitcoin (BTC) та Litecoin (LTC), підкреслює потенціал мережі Zeus для поліпшення взаємодії блокчейнів.

You might also like: Ripple to launch USD-pegged stablecoin

$ZEUS торгівля на місці зараз активна на біржі @OKX,

Ласкаво просимо в нову еру, Олімпійці

Посилання: https://t.co/hqvk6HiSgt

`Zeus

Зараз на етапі тестового запуску, мережа готується до відкриття основної мережі в найближчі місяці. Крім того, Zeus планує роздати свій токен ZEUS, з загальною видобутим запасом один мільярд та початковим обігом 167,5 мільйона, що свідчить про міцні наміри розвитку спільноти та екосистеми.

Протягом цього часу OKX вносить зміни до своєї діяльності через зростання регуляторного контролю, особливо стосовно питань протидії відмиванню грошей. Серед цього відмінка USDT з європейських ринків, блокування активів USDT та відхід глобального головного офіцера з питань відповідності, Патрика Донегана.

Цей крок відображає загальну тенденцію галузі до дотримання вимог на тлі посилення давління США на зарубіжні біржі через обурення через відмивання грошей, які були виділені на останні звинувачення проти KuCoin та Binance.

Read more: Google sues crypto scammers for tricking users via fake apps

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть