1) ONDO тепер доступний на NEXO
2) Розблокування ліквідності з RWAs
3) $ ONDO: управлінський токен і потенціал DeFi
4) Ондо: стратегічні партнерства з Mantle Network, Solana та Coinbase

1) ONDO тепер доступний на NEXO 2) Розблокування ліквідності з RWAs 3) $ ONDO: управлінський токен і потенціал DeFi 4) Ондо: стратегічні партнерства з Mantle Network, Solana та Coinbase

Токен ONDO тепер доступний на платформі NEXO, що відкриває доступ до токенізованих реальних активів

Фонді на Ондо ONDO була інтегрована в уважну цифрову активну інституцію, Nexo. Ця співпраця є важливою подією для Ондо, лідера в токенізації реальних активів (RWAs), і сигналізує про нову еру для інвесторів, які шукають різноманітні можливості в криптопросторі.

З $ 225 мільйонами активів під управлінням (AUM) та загальною вартістю зафіксованих активів (TVL) по всім своїм продуктам та займаючи 40% ринкової частки в токенізованих цінних паперах, Ондо є лідером у токенізації реальних активів (RWAs).

У порівнянні з традиційними фінансовими механізмами,…

Розблокування ліквідності та доступності з RWAs

Інтеграція Ондо з Nexo принесла цікаву можливість для інвесторів використовувати світ токенізованих активів. З $ 225 мільйонами активів під управлінням (AUM) та загальною вартістю зафіксованих активів (TVL) по всім своїм продуктам, Ондо встановила себе як лідер в токенізації RWAs.

На відміну від традиційних фінансових механізмів, RWAs пропонують підвищену ліквідність, дозволяючи торгувати частинами активів. Ця доступність надає інвесторам можливість диверсифікувати свої портфелі та досліджувати ширший спектр інвестиційних можливостей.

Центральним елементом екосистеми Ондо є її управлінський токен, $ ONDO, який працює в Ондо DAO. Ця децентралізована автономна організація керує платформою Flux Finance, інноваційною платформою для кредитування в просторі децентралізованих фінансів (DeFi). Через Flux Finance шанувальники DeFi можуть заробляти доходи, позичаючи свої стабільні монети, які потім використовуються кваліфікованими інвесторами для інвестування в токенізовані цінні папери Ондо.

Крім того, Ондо уклала стратегічні партнерства з великими блокчейн та фінансовими сутностями, такими як Mantle Network, Solana та Coinbase. Ці співпраці сприяють здатності Ондо ефективно здійснювати токенізацію та підсилити її екосистему, відкриваючи нові можливості для інвесторів по всьому світу. Інтегруючись з Nexo, Ондо розширює свій охоплення та доступність, пропонуючи інвесторам безперешкодний доступ до токенізованих активів.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть