Койнбейс отримав реєстрацію в Канаді

Койнбейс отримав реєстрацію в Канаді

Койнбейс отримав офіційну реєстрацію як канадський обмежений дилер

Койнбейс, міжнародна криптовалютна біржа, досягла великого досягнення у своїх зусилах щодо розширення, отримавши офіційну реєстрацію як Обмежений Дилер Канадськими Адміністраторами Фінансового Ринку (CSA). Цим розвитком Койнбейс став першою міжнародною криптовалютною біржею, яка отримала реєстрацію в Канаді. Дотримання Норм Під час Реєстрації в Канаді

Процес реєстрації, який тривав з березня 2023 року, підкреслює увагу Койнбейса до дотримання регуляторних вимог. Через тісну співпрацю з канадськими регуляторами, Койнбейс працював над створенням політичного фреймворку.

Голова Койнбейса Браян Армстронг висловив вдячність канадським регуляторам за ясність на ринку криптовалют. Крім того, Койнбейс співпрацював з канадськими банками, інвестиційними радниками та пенсійними фондами для сприяння їх успішному орієнтуванню в постійно змінному цифровому активному середовищі.

Останнє дослідження, проведене Койнбейсом у співпраці з Ангусом Рідом, показало, що значна більшість канадців (72%) вважають регулювання бірж криптовалют важливим. Крім того, майже третина канадців (29%) вказали, що були б більш схильні купувати криптовалюту, якщо б у цій галузі існувало більше регулювань.

Койнбейс отримав ліцензію на обмеженого дилера в Канаді, розширюючи зусилля за межами країни під час розгортання SEC https://t.co/zVU1zY21jW — CNBC Tech (@CNBCtech) 4 квітня 2024 р.

Канада визнана як значний ринок для Койнбейса, відома своєю розвиваючоюся технологічною екосистемою та високим рівнем обізнаності населення з криптовалютами. Реєстрація як Обмежений Дилер є одним із кількох кроків, які прийняв Койнбейс для розширення своєї присутності в Канаді, включаючи офіційний запуск у серпні 2023 року та створення канадського технічного хабу.

Реєстрація в Канаді додається до зростаючого списку реєстрацій Койнбейса в ключових країнах, включаючи Францію, Іспанію, Сінгапур, Італію, Ірландію та Нідерланди.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть