Про ейрдроп, атаки фішингу та спад ціни: випуск токена Чортополоха

Про ейрдроп, атаки фішингу та спад ціни: випуск токена Чортополоха

Проблеми з `Чортополохом`: Токен впав на 26% в середині ейрдроп-френзі та атаками фішингу

Під час спаду на ринку криптовалют токен `Чортополох` знизився приблизно на 26% з піку. Цей спад відбувся після довгоочікуваної акції ейрдропу, під час якої розділили 617,3 мільйона токенів W на понад 400 000 гаманців.

Це відзначилося як важлива фаза для ініціативи `Чортополох`, спрямована на винагороду ранніх прихильників та учасників екосистем Solana та Ethereum. Як шахраї використовують ейрдроп `Чортополох`?

Запуск токену `Чортополох` був спроектований з метою децентралізації учасників протоколу. Введено поставку 10 мільярдів токенів, з яких 1,8 мільярда спочатку були доступні як токени Solana Program Library (SPL) на Solana.

Після ейрдропу такі великі криптовалютні біржі, як Binance, OKX та Kraken внесли токен W до списку. В результаті торговий обсяг стрімко зріс, перевищивши 1,6 мільярда доларів за останні 24 години. Це відображає великий ринковий інтерес до торгівлі новими токенами.

Проте початковий ріст до $1,86 швидко затінений спадом, оскільки ринок зіткнувся з ростом атак фішингу, спрямованих на токен, який користується популярністю.

Наприклад, он-лайн слідопит ЗакXBT видає попередження про атаки фішингу, що оточують ейрдроп `Чортополох` на соціальних мережах. Вони акцентували увагу на терміновості ситуації, вказавши на складну природу цих атак, спрямованих на використання ейрдропу.

`Будьте обережні, є тонни акаунтів з золотими позначками у відповідях, що поширюють атаки фішингу,` - сказав ЗакXBT.

Збільшення атак фішингу, пов`язаних з токеном `Чортополох`, відображає більший проблему в криптовалютному просторі. Зокрема, криптошахраї вкрали понад 64 мільйони доларів через атаки фішингу лише за перший квартал 2024 року.

Ці події підкреслюють критичну потребу в посиленні заходів кібербезпеки та уважності серед інвесторів. Це слугує нагадуванням про тривалі загрози та важливість надійних заходів безпеки для захисту цифрових активів.

Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть