Goldman Sachs продовжує сумніватися в біткоїні

Goldman Sachs продовжує сумніватися в біткоїні

Goldman Sachs – Невірно сумніватися в біткоїні: Bitwise CIO

Головний інвестиційний директор банку Goldman Sachs, Шармін Моссавар-Рахмані, продовжує виражати сумнів у криптовалюті, навіть після запуску біткоїн-ETF в січні. За даними Wall Street Journal, вона вважає, що складно оцінити вартість біткоїну через відсутність в ньому внутрішніх дивідендів, готівкових потоків або виручки.

«Ми не вважаємо його інвестиційним активом», – заявила вона. «Ми не віримо в криптовалюту».

Позиція Шармін схожа з думкою інших септиків криптовалют, таких як Уоррен Баффет, а також представників Vanguard, які відмовили своїм клієнтам доступ до декількох біткоїн-ETF, запущених у січні.

Найбільший з цих ETF був запущений конкурентами BlackRock та Fidelity, які стали набагато більш позитивно налаштовані до біткоїна як «цифрового золота» та вищого форми грошей. До цих пір ETF поглинули $12 мільярдів чистих потоків, а фінансові платформи, спочатку закриті для продуктів, тепер підключаються.

Ігноруючи Докази

Засновник Pomp Investments Ентоні Помпліано також критикував Goldman за заперечення легітимності криптовалют узагалі, яка зараз становить $2,5 трлн.

«Шармін по суті стверджує, що вона розумніша за всіх і розумніша за ринок», – написав він у Twitter. «Дивно думати про це, але ще більш дивно сказати це вголос у Wall Street Journal».

Шармін також критикувала криптовалюту як інструмент незаконної діяльності – думку, яку септики, зокрема голова SEC Гарі Генслер та сенатор Елізабет Воррен, часто піддавали сумнівам.

За даними Департаменту скарбництва США, валюта фіат залишається набагато популярнішим інструментом для незаконної діяльності, ніж криптовалюта.

Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR превзошли все компании S&P 500: биткоин и MicroStrategy
Акции MSTR лидеры среди S&P 500 благодаря вложениям в биткоин. Успех компании после решения Майкла Сэйлора продолжает удивлять 😎📈🚀
Просмотреть
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть