Криптоактиви Franklin Templeton: Відродження Bitcoin Ordinals

Криптоактиви Franklin Templeton: Відродження Bitcoin Ordinals

Bitcoin Ordinals Driving ‘Renaissance’ in BTC Activity: Franklin Templeton

Протягом останнього року Bitcoin Ordinals вразили світ цифрових колекцій, і тепер вони викликали увагу фінансового титана Franklin Templeton. Відділ цифрових активів глобальної інвестиційної фірми сьогодні підкреслив підйом інскультур у новому проспекті.

«Протягом минулого року інновації та розвиток Bitcoin побачили відродження в активності», написав Franklin Templeton Digital Assets. «Позитивний настрій в інноваціях в основному обумовлений через NFT Bitcoin, відомі як Ordinals, нові початки обмінних токенів, таких як BRC-20 і Runes, шари Bitcoin Layer 2, та інші основи DeFi Bitcoin».

The Rise of Bitcoin Ordinals

«Наш дослідницький відділ цифрових активів регулярно оцінює весь екосистему цифрових активів», - заявив представник Franklin Templeton Decrypt. «Цей матеріал зокрема був натхнен повною ростом торгового обсягу і ринкової капіталізації Ordinals порівняно з NFT на інших мережах».

Franklin Templeton Digital Assets виклав підйом колекцій Ordinal на ринку NFT за обсягом та ринковою капіталізацією, підкресливши NodeMonkes, Runestone, Bitcoin Puppets, Ordinal Maxi Biz, and Bitmap – терміни, які, ймовірно, ніколи раніше не з`являлися в одному з їх проспектів.

«Bitcoin Ordinals побачили підйом торгового обсягу в останні кілька місяців», - сказав Franklin Templeton Digital Assets. «Це відображається в зростанні домінування з початку грудня 2023 року, коли він перевершив ETH за торговим обсягом».

Franklin Templeton та криптоактиви

Команда цифрових активів у Franklin Templeton виступала як приверженець криптовалют та технології блокчейну в соціальних мережах і була описана як «повністю degen» в січні після схвалення першого раунду Bitcoin ETF Комісією з цінних паперів та бірж (США), включаючи ETF Franklin Bitcoin (EZBC).

«Franklin Templeton діяв дуже прогресивно, коли мова йшла про цифрові активи, і їхній венчурний підрозділ інвестував у стартапи інфраструктури Ordinals за кулісами», - заявив співробітник проекту Runestone та псевдонімний історик NFT Леонідас.

«Runestone випустився всього три тижні тому і сьогодні став третьою за розміром колекцією NFT за ринковою капіталізацією по всіх блокчейнах», - додав він.

Після виходу на ринок свого Bitcoin ETF, Franklin Templeton не втрачає часу та звертає увагу на Ethereum і Solana. У лютому Franklin Templeton подав пропозицію з отримання Ethereum ETF.

Реакція на буліште твіт від Franklin Templeton Digital Assets була прийнята з ентузіазмом спільнотою Ordinals.

«Ordinals, Ordinals, і Ordinals», - відповів один акаунт. NFT-археолог Адам Макбрайд відповів мемом «Дами і господа, ми його отримали», взятий з захоплення Саддама Хусейна.

Минулого тижня головний оперативний директор Magic Eden Z Yin сказав, що майбутній протокол Rune – новий стандарт обмінних токенів, запущений Кейсі Родамором під час Bitcoin галівінга в цьому місяці – «прискорить екосистему Bitcoin».

«Ми вважаємо, що Runes ще більше прискорить екосистему Bitcoin, відкривши нову хвилю будівничих та типів активів, раніше можливих лише на інших ланцюжках Layer-1», - сказав Yin.

«Для нас це логічний хід подвоїти цю екосистему, додавши Runes до нашого існуючого ринку Ordinals, який лише у 2024 році досяг $1 млрд обсягу».

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть