Нова підтримка Prom для платформи Subsquid

Нова підтримка Prom для платформи Subsquid

Subsquid Представляє Підтримку для Prom для Покращення Доступності Даних на Ланцюжку

Subsquid, провідний постачальник децентралізованих даних, нещодавно впровадив підтримку для Prom на платформі. Це значне досягнення у гладкому доступі до онлайн-інформації для розробників, які бажають використовувати її у своїх проєктах. SDK Subsquid тепер підтримує використання Prom. Це полегшує роботу розробникам, які працюють у межах екосистеми Prom, щоб отримати доступ до всієї необхідної інформації з одного місця. Prom З`єднує Екосистеми Блокчейну для Безперервної Інтеграції

Prom, модульний ZkEVM Layer 2 рішення, подальше проявляє себе як сприяльник взаємодії між ланцюжками. На відміну від поточних платформ, які потребують від розробників спрямовувати свою увагу на один ланцюжок або віртуальну машину. Крім того, Prom усуває ці бар`єри за допомогою істинно багатоланцюжкового рішення. Він з`єднує екосистеми блокчейну та дозволяє проєктам інтегруватись та спілкуватися між ланцюжками.

We`ve just integrated a new chain.

Ми представляємо вам @prom_io, модульний zkEVM, що з`єднує ланцюжки EVM та не-EVM.

Дізнайтеся більше про наш найновіший додаток: https://t.co/WFHasItzJy `pic.twitter.com/BF3kM59SEp`

Найбільш помітна функція Prom це ці мультиланцюгові ланцюжки взаємодії. Це EVM-сумісні ланцюжки, як Machine і ті, які не можуть спілкуватися без проблем. Функція мультиланцюжковості гарантує, що проєкти залишаються актуальними для користувачів у постійно змінному блокчейн-середовищі.

Включаючи його в екосистему Subsquid, Prom показав свою готовність усунути зберігання ланцюжок для великого хмарного простору. Співпраця з командою Prom забезпечить ухвалення web3 відповідно до місії Subsquid щодо покращення доступності. З цим Subsquid створив мультиланцюжкове з`єднання. Це полегшує доступ до мережі блокчейнів з множинним джерелом даних.

Prom та Subsquid Мають на Меті Покращити Процес Розробки Децентралізованих Додатків

Раніше Ethereum був основним блокчейном користувачів. Однак інші мережі, такі як Solana там, стали активніші. Завдяки активним новим ланцюжкам Subsquid через співпрацю з Prom може допомогти у зростанні нових екосистем. Процес інтеграції забезпечує, що розробники матимуть найкращий досвід та гнучкість. У результаті буде спрощено те, як розробляються та з`єднуються децентралізовані додатки.

Наостанок, оголошення Subsquid, що вона підтримуватиме платформу Prom для конфіденційного диверсифікованого ланцюжку демонструє, що організація бажає підтримати більш широке використання ланцюжок. Subsquid бажає допомогти цій технологічній ініціативі, співпрацюючи з Prom. Дійовий план цих двох організацій допоможе встановити більш зв`язане майбутнє блокчейну. В результаті розробники додатків створять зв`язані додатки на це завдяки простому підключенню Prom.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть