Топ 3 альткоіни на Cardano: Minswap, Indigo, Liqwid

Топ 3 альткоіни на Cardano: Minswap, Indigo, Liqwid

Топ 3 альткоіни на основі Cardano, які можуть принести масивні прибутки

Деякі токени екосистеми Cardano, включаючи Minswap (MIN), Indigo (INDY) і Liqwid (LQ), мають потенціал принести вражаючі прибутки інвесторам у 2024 році.

Хоча токен Cardano (ADA) не успішно виступив, як очікувалося, його екосистема продовжує записувати значний ріст. Зазначимо, що цей рост почався минулого року і триває до поточної фази ринку.

У листопаді минулого року The Crypto Basic повідомив, що TVL Cardano збільшився до 669 мільйонів ADA на той момент, встановлюючи новий історичний максимум у термінах ADA. Ця цифра перетворюється на понад 2 мільярди доларів за історичним максимумом ADA у 3,10 долара.

Оскільки екосистема Cardano DeFi продовжує записувати масивний ріст, вона випередила Bitcoin у TVL DeFi, програвши Bitcoin як 11-й найбільший блокчейн за TVL. В той час TVL DeFi Cardano розширилося до вражаючих 240 мільйонів доларів, тоді як Bitcoin стояв на 237 мільйонах доларів.

Цей вражаючий ріст був безпосереднім результатом капіталу, вкладеного в проекти, що базуються на Cardano, оскільки екосистема продовжувала привертати інвестиції. В результаті аналітики ринку очікують, що токени, пов`язані з деякими з цих проектів, побачать значний рост цін у циклі. Minswap (MIN)

Minswap - це багатообмінна децентралізована біржа (DEX) на блокчейні Cardano. Вона відрізняється від традиційних бірж тим, що функціонує як спільнотоуправляєма платформа, полегшуючи обмін токенами за зменшеними витратами та підвищеною ефективністю.

Minswap отримала нагороду за Кращий проект Cardano DeFi / DEX на Саміті Cardano на 2023 рік. TVL протоколу побачив значний сплеск минулого лютого, оскільки він став свідком припливу капіталу, зростаючи до висоти 179 мільйонів ADA у липні 2023 року.

Незважаючи на незначне зниження з цієї цифри, TVL Minswap залишається вище позначки в 160 мільйонів ADA, наразі становлячи 164 мільйони ADA вартістю 96,94 мільйони доларів за поточними курсами. Це робить Minswap другим за величиною протоколом DeFi на Cardano за TVL.

Власники MIN, внутрішнього токену біржі Minswap DEX, приносять численні користі, такі як голосування за управління та можливість отримання винагород через стейкінг. MIN вже вражаюче виступив на цій фазі, зріс на 58% з листопада минулого року до 0,0355 долара. Indigo (INDY)

Indigo - це децентралізований, неопіксельований протокол для синтетичних активів. Користуючись смарт-контрактами, Indigo дозволяє користувачам випускати повністю заставлені синтетичні активи, які називаються i-активами. Ці i-активи відтворюють реальні активи, пропонуючи користувачам експозицію без необхідності утримувати фактичні базові активи.

Indigo залучив значний капітал з моменту запуску, і її TVL нещодавно різко зросла до 125 мільйонів доларів минулого місяця. Крім того, INDY, її внутрішній токен, який дозволяє володарям приймати участь в голосуванні за управління, наразі має ринкову капіталізацію 10,88 мільйонів доларів, що свідчить про більше місця для зростання.

INDY не вражала з третього кварталу минулого року, але інвестори залишаються оптимістичними. Токен знизився на 20% за рік до поточної ціни 2,11 долара. Однак, при збільшенні популярності протоколу INDY може мати достатньо сил для відновлення цього року. Liqwid (LQ)

Liqwid - один з найшвидкозростаючих протоколів Cardano, який вартий уваги у цьому році. Протокол дає користувачам можливість позичати та віддавати у пули токени. Учасники надаюють ліквідність пулам, маршування qTokens. Заємоздатні можуть взяти позику на балансі своїх qToken.

Liqwid досяг самого високого TVL в минулому місяці, коли його загальний заблокований обсяг зрос до 68 мільйонів доларів 5 березня, що відповідало 88 мільйонам ADA. TVL Liqwid з тих пір знизився до 49,75 мільйонів доларів на момент публікації, зробивши його третім за розміром протоколом на основі Cardano.

Його внутрішній токен, LQ, також показав погані результати з минулого року, коли він спадав від рекордного рівня у 5,4 долара у грудні 2023 року. Між тим, LQ все ще має капіталізацію ринку менше 1 мільйона доларів, що свідчить про значний потенціал для подальшого зростання. Токен наразі торгується за 2,20 долара.

Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть