Слабка лояльність розробників Bitcoin до Lightning

Слабка лояльність розробників Bitcoin до Lightning

Чи втрачають розробники Bitcoin впевненість у Lightning?

А, мережа Lightning. Уже декілька років великодушно визнавалася як порятунок для Bitcoin, вихідне рішення, необхідне, щоб нарешті зробити `цифрові гроші однорідним платіжним каналом` Сатоші Накамото функціонуючою платіжною мережею, сьогодні здається втрачати впевненість.

Індустрійне видання Protos нещодавно опублікувало статтю, в якій зазначало, що численні розробники Lightning покинули проект, що є ростуть список скарг і помилок, які потрібно виправити та що ліквідність повільно висихає в мережі.

Разом це створює враження, що, принаймні, стає більш прийнятним наголошувати на недоліках провідного рішення Bitcoin для масштабування.

Це уривок з бюлетеня The Node, щоденної підбірки найбільш ключових криптовалютних новин на CoinDesk та за його межами. Ви можете підписатися, щоб отримати повний бюлетень тут. Це також було опубліковано як частина пакета CoinDesk `Майбутнє Bitcoin`, який збігається з четвертим «зменшенням» Bitcoin у квітні 2024 року.

Це все, якось правда. Ще у 2019 році співтворець мережі, Тадґе Драїа, був готовий обговорити `обмеження` рішення для масштабування, а після декількох незгод з провідними розробниками Lightning Labs, цього року він припинив безпосередній внесок у проект (лише кілька місяців після запуску Lightning і майже чотирьох років після того, як воно було вперше запропоновано).

Так само, Джозеф Пун, інший співавтор білеї мережі Lightning, здається, став більш зацікавлений в рішеннях масштабування блокчейнів, які відбуваються на інших мережах, наприклад, на Plasma Ethereum. Зараз він працює над новим типом децентралізованої біржі.

Протягом років було виявлено численні помилки, які впливали на Lightning та деякі з його реалізацій. У 2022 році, наприклад, поганий код у вибраній реалізації Lightning Labs, LND, перешкоджав користувачам перенесення коштів на головну мережу протягом декількох годин. (Хоча, слід визнати, що частіше уразливості патчаться ще до того, як їх використають.)

Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть