Невідомий користувач спалив понад 105 млн токенів Shiba Inu: деталі і наслідки.

Невідомий користувач спалив понад 105 млн токенів Shiba Inu: деталі і наслідки.

Неідентифікований користувач нещодавно спалив понад 105 мільйонів токенів Shiba Inu за одну транзакцію посеред поточного спаду криптовалютного активу.

Квітень розпочався погано для криптовалютної індустрії. Всього за два дні цього місяця ціни на помітні криптовалютні активи, такі як Shiba Inu, стрімко впали.

Особливо помітний впадок ціни Shiba Inu становить 11,7% з початку місяця. На момент написання цього тексту Shiba Inu торгувався за $0,00002687, позначивши 6,3% спад у щоденних даних.
Співтовариство Shiba Inu спалює 110 млн SHIB за 24 години, але ціна знизилася

Останній різкий спад ціни SHIB співпадає з 2,307% збільшенням спалень Shiba Inu за останній період. Зокрема, спільнота спалила 110 474 927 (110,47 мільйонів) SHIB на суму $ 2 968 за останню добу.

Найпомітніше спалене за цей час включало в себе знищення 105 469 546 (105,46 мільйони) SHIB, що вартує $ 2 833, за одну транзакцію.

Дані від Shibburn показують, що транзакція сталася сьогодні о 5:15 ранку (UTC). Однак особа, яка стоїть за транзакцією, залишається невідомою на момент написання тексту.

Відомості на ланцюжку показують, що невідомий гаманець недавно прокинувся після 141 днів сплячки. Неособливо, адреса вперше отримала близько 79 мільярдів токенів SOS в минулому листопаді. Гаманець утримував ці токени, не демонструючи ознак розриву.

Проте, посеред останнього занепаду Shiba Inu, адреса сьогодні замінила токени SOS на 106 мільйонів SHIB, а потім перейшла до спалення всіх токенів SHIB.
26,33 млрд SHIB спалено в 2024 році

Спільнота Shiba Inu посилила зусилля для зменшення величезного обігового запасу SHIB шляхом спалень. Тільки у цьому році забрали з обігу 26 336 410 083 (26,36 мільярда) токенів Shiba Inu.

У березні спільнота знищила загалом 15 644 329 668 (15,64 мільярда) токенів SHIB на 217 транзакціях. Блокчейн-платформа Layer-2 Shiba Inu - Shibarium відіграла ключову роль у збільшенні кількості знищених токенів в березні.

Раніше викладено відомості Crypto Basic, що команди екосистеми Shiba Inu вручну спалили 13,4 мільярди токенів SHIB в двох транзакціях використовуючи частину плати за газ Shibarium.

У лютому спільнота не спостерігала жодних спалень, які працювали на Shibarium. У результаті кількість токенів, які згоріли протягом лютого, склала близько 643,65 мільйона. Спільнота спостерігала майже 10 мільярдів токенів Shiba Inu, що знищені в січні. Тепер цього місяця було знищено понад 110 млн SHIB.

Загалом, понад 410,72 трильйона токенів SHIB зникли в полум`ї з моменту створення Shiba Inu в серпні 2020 року. Активна частина Ethereum Віталік Бутерін знищив велику частину цих токенів в 2021 році.

За звітами, Бутерін, який отримав 50% однодронтового запасу Shiba Inu, відправив 410 трильйонів SHIB на мертвий гаманець. Він розподілив решту SHIB різним неприбутковим організаціям.

Пояснюючи мотивацію за цим кроком, співзасновник Ethereum сказав, що очікував, що SHIB вразиться на 100 разів після того, як псевдононімний засновник Shiba Inu Рйоші подарував йому токени.

Проте Shiba Inu перевершив його очікування, став одним з провідних криптовалютних активів за прийняттям.

Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть