Прогноз ціни біткойна на 2024-2025: $1 мільйон?

Прогноз ціни біткойна на 2024-2025: $1 мільйон?

Прогноз ціни біткойна PlanB на 2024 та 2025 роки

Хоча Біткойн (BTC) почав сповільнювати буйний наріст з попередніх тижнів, відомий аналітик криптовалют дуже оптимістично дивиться на його ціну в найближчі місяці та роки, і можливо навіть досягне рівня $1,000,000.

Виявляється, псевдонімний експерт з торгівлі криптовалютами PlanB поділився докладним аналізом та прогнозом ціни біткойну на 2024 та 2025 роки, спостерігаючи попередні та недавні рухи флагманського децентралізованого активу фінансів (DeFi) на кількох діаграмах, проаналізованих відео, яке було транслювано 1 квітня.

Зокрема, аналітик зазначив на діаграмі запасів біткойну, що родовий криптоактив досяг нового історичного максимуму (ATH) перед затриманням блокування вперше, додаючи, що `ціна біткойну приблизно на лінії моделі запасу до потоку (...) і це завжди так (...) перед затримкою блокування і цього разу також, як годинник`. Прогноз ціни біткойну – можливий $1 мільйон?

Щодо прогнозу ціни BTC, PlanB пояснив:

`Я думаю, що неминуче досягнемо $100,000 цього року, у 2024 році, і ймовірно, значно вище, ніж лише ті $100,000 – ми дуже близькі до цього рівня зараз, і якщо ринок биків буде таким, як ми бачили в історії, то ми побачимо гострий зріст цін звідси`.

Крім того, він вважає, що `наступний пік не буде цього року, а в наступному році – 2025 році – і цей пік буде (...) набагато вищим за середній $500,000, скажемо $600,000, $700,000 або мільйон – тому пік буде вище $500K у 2025 році`.

Крім того, експерт поділився діаграмою відносного індексу сили біткойна (RSI), вказавши, що він становить 77, `найвищий рівень коли-небудь перед затримкою блокування, і це цікаво, оскільки ми бачили досі, що (...) RSI перед затримкою блокування падав, (...) і це узгоджується зі зменшенням доходності`.

`Отже, те, що ми не досягли 77, що є найвищим рівнем коли-небудь, може означати, що це перший сигнал того, що зменшення доходності не буде там, і ми залишимося на експоненційному шляху зростання доходів (...) що було б узгоджено з моделлю запасу до потоку`. Діаграма RSI біткойна. Джерело: PlanB

Завершуючи, експерт з криптовалютного ринку підсумував свій аналіз діаграмою біткойна в прибутку, яка вказує на більше просувань у майбутньому, стверджуючи, що `якщо ми глянемо на біткойн в прибутку, це на 100% на рівні ATH, всі в прибутку і це буде тривати кілька місяців, якщо історія буде яким-небудь провідником`.

Аналіз ціни біткойна

На даний момент Біткойн торгується за $66,530, що свідчить про спад на 4.31% за останні 24 години, а також на 5.77% за тижневою діаграмою, але все ще утримується на місячному прирості 7.91%, згідно з найсвіжішими даними, отриманими Finbold 2 квітня.

Узагальнюючи, кілька історичних показників готують підгрунтя для штормового росту Біткойна у найближчі місяці та роки, особливо враховуючи роль його затримання. Однак самостійне вивчення є критичним перед вкладанням, оскільки ситуація в цій сфері може відбутися несподівано.

Відмова від відповідальності: Вміст цього сайту не повинен вважатися інвестиційним порадам. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал знаходиться під загрозою.

Дивіться весь відеоролик нижче:

Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть