Фінансовий планер Burkett Financial Services інвестує в Bitcoin через ETF

Фінансовий планер Burkett Financial Services інвестує в Bitcoin через ETF

Burkett Financial Services купує Bitcoin через ETF

Фінансовий планер Burkett Financial Services з Південної Кароліни розкрив інвестиції в два біткоїн-біржово-торгові фонди (ETF) 1 квітня.

Останній звіт Form 13F Burkett показує, що вони мають 602 акції у BlackRock’s iShares Bitcoin Trust (IBIT), ETF на місце біткоїну. Активи компанії оцінюються у $24,363.

Крім того, компанія має 630 акцій у ProShares` Bitcoin Strategy ETF (BITO), який інвестує у фьючерси на біткоїн. Загальна вартість акцій BITO становить $20,344.

Два криптовалютні активи Burkett складають лише невелику частку $194 мільйонів інвестицій, які вони вказали у своєму звіті 13F. Інші активи компанії включають традиційні ETF та великі акції, такі як Microsoft і Apple, серед інших інвестицій.

Burkett є першим традиційним фінансовим установою, яка отримала експозицію на біткоїн через ETF. Зростання ETF

Новина про інвестиції Burkett прийшла незабаром після інших обговорень навколо ETF на місцевому біткоїні, які свідчать про те, що цей вид інвестицій набуде популярності.

Деякі коментатори очікують, що ETF на біткоїн будуть мати більш значні припливи в майбутньому. Головний інвестиційний директор Bitwise Метт Хоуган заявив, що ETF на місцевий біткоїн можуть отримати $1 трлн припливів, якщо глобальні управляючі активами виділять 1% своїх портфелів на біткоїн.

Ці припливи також можуть покращити ціну біткоїна. Головний інвестиційний директор і генеральний директор Ark Invest Кеті Вуд вказала, що біткоїн може бути значно більшим $1,5 млн, якщо установи виділять понад 5% своїх портфелів на біткоїн, вдосконаливши попередню прогнозу на 2030 рік.

На 1 квітня ETF на місцевий біткоїн мали $74 млрд активів під управлінням. Це становить понад 5% виробленої біткоїном кількості у обігу, припускаючи ринкову капіталізацію $1,48 трлн.

ETF на біткоїн побачили понад $800 млн припливів протягом тижня, який передував 1 квітня, за даними звіту голови досліджень CoinShares Джеймса Баттерфілла.

Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Стейкинг Биткоина: новая возможность для держателей
Обзор: Стейкинг Биткоина - новая возможность для держателей BTC получать доход через LST. Протоколы LBTC, UniBTC, SWBTC лидируют. Потенциал роста стейкинга Биткоина высок, если экосистема сервисов развивается. 🚀🌱👌
Просмотреть
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть