Новини Neo: Огляд тижня 25-31 березня

Новини Neo: Огляд тижня 25-31 березня

Neo News: Week in Review – March 25 – March 31

Загальні Оновлення

Голова Розвитку Екосистеми Neo Global Джон Ванґ взяв участь у панельній дискусії на конференції WOW Summit World of Web3 в Гонконзі.

Neo спільно організував зустріч з Web3 Labs Club у Сеулі, Південна Корея, разом із восьмома проектами у Програмі Прискорення Web 3.0 Global. Мітинг був частиною 5-денного Сеульського Туру Прискорення, спрямованого на надання командам знань та навичок, необхідних для успіху в галузі блокчейну.

Neo оголосив про плани взяти участь на Гонконзькому Весняному Саміті Web3.0 та Фестивалі Web3 у Гонконзі у квітні. Події висвітлять активність у секторі та підкреслять відкритість регіону до прийняття технології блокчейн.

Подано пропозиції щодо маркетингу екосистеми GrantShares за MarketAcross та платформи захисту авторського права Tunestamp.

Унікальний Коледж Душі (Quirky Soul College) оголосив, що третя й остання хвиля мінтінгу характерних NFT QSC розпочнеться 20 квітня. Після цього користувачам більше не буде доступно використовувати GAS для покупки свіжостворених характерних NFT; їх доведеться купувати на вторинних ринках.

Flamboyant Flamingos провели попередню продаж майбутнього запуску мемкойна FLAI.

Власники Frank Coin NFT були роздроплені 20 000 HD-мемкойнів, використовуючи інструмент масового переказу мережі Forthewin.

Співзасновника ITEM Systems Гіль. Сперб Мачадо було представлено в статті Metaverse Post для обговорення технології нефункціональних предметів, як її можна реалізувати в галузі моди та нефункціональні предмети на майбутньому Паризькому Тижні Блокчейну. Крім того, співзасновник ITEM Systems Тайлер Адамс поділився записом у Twitter про майбутнє активування на Паризькому Тижні Блокчейну, яке відбудеться на стенді Neo.

Співзасновник COZ Тайлер Адамс був представлений у глибокому інтерв`ю на TechFlow Substack у статті під назвою Розмова з CEO COZ: філософська перспектива наудь ощадливість фізичних об`єктів, коли вони обмежені кодом на блокчейні. У інтерв`ю Адамс обговорив свій вступ у екосистему Neo, довготривалість блокчейн мереж, які пропонують продуктові рішення, побудову технології нефункціональних предметів, попередні активації NFI та багато іншого.

Flamingo поділилися статистикою по фонду ставок з одностороннім ставленням FLUND за тиждень 12 2024 року, зазначивши загальну вартість близько $12,5 мільйонів, загальні винагороди за мінтінг у розмірі $5,9 мільйонів та загальні винагороди за торгівлю в розмірі $1,08 мільйонів.

Оновлення Розробника

Компанія Neo SPCC запустила NeoFS Panel, веб-сторінку, яка дозволяє користувачам створювати контейнери зберігання для розміщення файлів, документів та інших даних в децентралізованій мережі зберігання файлів. NNT Catch Up

NNT випустило Епізод 60 Подкасту The Smart Economy з участю Андреаса Бреккена, засновника SideShift, некастодіальної біржі, присвяченої безперервному введенню на ринок та конфіденційності користувачів. Темами обговорення були еволюція бірж протягом останніх 10 років, перший крок Бреккена в криптосферу та побудова першої біржі, зростання SideShift, важливість конфіденційності користувачів та відсутність реєстрації, побудова блокчейн-компанії для биковського та ведмежого циклів, останні успіхи SideShift та багато іншого.

Редактори NNT спільно організували Crypto Coffee and Blockchain Beer Spaces #12 на Подкасті The Smart Economy Podcast X. Теми обговорення включали досягнення Neo N3 позначки у 100 тисяч гаманців, створення панелей даних для Neo, зростання вартостей на EVM L2 незважаючи на EIP 4844 та blobs, ринок комісій на Solana як можливе рішення для зростання вартостей, Neo X та мости до EVM екосистем, Сем Бенкман-Фрід та його 25-річний ув`язнення.

Кілька мемкойнів недавно запущено на блокчейні Neo та можна обміняти на платформі DeFi Forthewin Network. Збільшена активність навколо мемкойнів на Neo відображає поточні тенденції на інших мережах, таких як Solana, Ethereum та інші EVM L2. За березень 2024 року, чотири найпопулярніших нових мемкойни на Neo включають Schrute Bucks (SCHRUTE), Frank Coin (FRANK), Ape Coin (APE) та The Hongfei (HD).

Верхній інженер AxLabs Майкл Бучер виступить на майбутній конференції Ethereum Zurich, що відбудеться з 5 по 7 квітня 2024 року. Його презентація матиме назву Мости ВМУ та не-ВМУ активи: Практичний Підхід. У своєму виступі Бучер буде користуватися уроками, які вивчили від AxLabs для розвитку нативного мосту, який розробляють для Neo N3 та Neo X. Бучер намагається обговорити шар міжопераційності та чому команда обрала будувати X як побічний ланцюжок, а не ролап, та як вони зупинились на однонаправленій бінарній ланцюговій хеш-структурі через її мінімальну складність та вигідність вартості.

Події

  • Квітень 4 – 5: Neo є партнерами-спонсорами конференції Гонконзького Весняного Саміту Web 3.0.
  • Квітень 5: Neo буде експонентом на Oak Grove Crypto 2024 у Гонконзі.
  • Квітень 5: Редактори NNT організовують CC & BB #13 на офіційному акаунті X Подкасту The Smart Economy Podcast.
  • Квітень 6 – 9: Neo матиме стенд на Фестивалі Web3 Гонконг 2024.
  • Квітень 7: Да Хонфей виступить на Фестивалі Web3 Гонконг 2024.
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть