Надійне інвестування: DigiByte очікується зростання на 6000%

Надійне інвестування: DigiByte очікується зростання на 6000%

DigiByte їде на бича, очікується зростання на 6 000%

DGB від DigiByte націлено на подальше зростання у майбутньому. Наразі він зрос на 3,68% за останні 24 години, торгується на рівні $0.01658. Ідеальний сценарій передбачає, що токен може піднятися аж до $0.18 перед остаточним вибухом на рівні $1. Найбільш очікуване зростання - 6 000%. Декілька показників, включаючи індекс відносної сили, показують потенціал бичого руху.

Були встановлені різні рівні підтримки, в основному для посилення спекуляції. Найменший рівень - $0.0075. Очікується постійний спад, відправляючи хвилі настрою, що це може бути не найкращий час для покупки токенів. Однак покупці знижуються залишаться без перешкод. Їхні портфелі можуть побачити накопичення DGB з потенційним довгостроковим зростанням.

Незважаючи на це, накопичення не рекомендується аналітиками для тих, хто прагне забрати прибуток додому в найближчі 6 місяців. Однак ринок все одно може вийти з залишшя, якщо Біткоїн Халвінг стане джерелом додаткових хвильних коливань. Зараз очікується, що DigiByte закриє 2024 року на рівні $0.0288. Це все ще зростання порівняно з поточним значенням, яке відкриває шлях для токену закінчити десятиліття в 2030 році на рівні $0.1138.

Припускаючи, що RSI та осцилятор залишаться нейтральними, токен може досягти мільйонної позначки до завершення цього десятиліття. Зростання до 18 центів очікується до кінця 2025 року. Альтернативно, майбутнє DigiByte малює картину, що показує, що вартість токену може коливаться навколо $0.0327 перед початком 2026 року.

Капіталізація ринку та обсяг за 24 години знаходяться в коливаціях відповідно до переважної волатильності. Капіталізація ринку зросла на 4,63%, тоді як обсяг за 24 години зменшився на 26,77% на момент написання цієї статті. DGB увійшов у топ-300 токенів за обома аспектами. Проте мета полягає в підвищенні рейтингу та забезпеченні того, щоб він не лише досягнув ціль своєчасно, але також підкреслив зростання на ринку.

Рік 2028 може бути значущим для внутрішньої екосистеми DigiByte. Очікується, що токен зіткнеаться з серією втрат. Це фактично дозволить токену відбитися для відновлення ринкової капіталізації вартості токенів. Рік 2028 не є відокремленим сценарієм. Він охоплює кожний рік, що буде наступати в майбутньому.

Всі можливі сценарії для DigiByte настають наступного дня після того, як платформи відкриють двері для отримання токенів DGB в ейрдропі. Користувачам лише потрібно підключити свої гаманці та підтвердити свою участь. Це зробить їх підходящими для отримання токенів та завершення процесу отримання токенів.

Також варто відзначити, що зростання та можливий спад DGB від DigiByte піддаються волатильності та невизначеності. Це не є інвестиційним консультаціями, а лише коротке зазначення можливих результатів. Вкладайте кошти в DGB, або в будь-яку іншу криптовалюту, тільки після досліджень та оцінки ризиків.

Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть