Криптовалюта Cardano (ADA): оновлення для розробників

Криптовалюта Cardano (ADA): оновлення для розробників

Cardano (ADA) готовий до оновлення досвіду розробника в 10 разів: Деталі

Одна нова можливість може зробити Cardano (ADA) значно більш зручним для розробників. Після того, як скрипти зможуть підписувати повідомлення на ланцюжку, мережа може стати ще більш оптимізованою, ніж її основний конкурент, Ethereum (ETH). Скрипти Cardano (ADA) можуть підписувати повідомлення: Чому це важливо?

Коли скрипти Cardano (ADA) зможуть підписувати повідомлення на ланцюжку, для децентралізованих застосунків Cardano (ADA) будуть відкриті нові використання. Детальний аналіз цього дизайну був поділений провідним учасником Cardano (ADA) Себастьєном Ґійємо в потоці X.

Наступний великий 10-ти кратний досвід розробника для Cardano:

  • Гарячі гаманці Cardano можуть підписувати повідомлення
  • Незабаром, апаратні гаманці зможуть підписувати повідомлення

Та що на рахунок скриптів, які підписують повідомлення?

Пояснюється, як це працює та які нові можливості це відкриває ↓

На Ethereum (ETH) та мережах EVM подібні дії включають використання дерева Меркля для трансляції даних. На відміну від цього, UTXO-орієнтований дизайн Cardano дозволяє використання скриптів для підписування повідомлень швидше.

Ці скрипти також можуть бути корисними для L2 і dApps Cardano. Наприклад, його шар EVM, Мількомеда, є одним із бенефіціарів цього оновлення. Однак, якби скрипт Мількомеди міг генерувати події, він міг би:

  1. Отримати користувачів Мількомеди для голосування за шар EVM, які пропозиції вони хочуть підтримати.
  2. Скрипт Мількомеди міг би підписатися на Catalyst.
  3. Він міг би голосувати, щоб відображати уподобання користувачів.

Порівняно з іншими подібними рішеннями, це також може спростити використання індексувальної машини, додав розробник. Як Plutus даних і метаданих транзакції вирішать такі виклики. Побудова більш потужних L2, екосистем dApp на Cardano (ADA)

Початок використання повідомлень, підписаних скриптами, може бути поворотним моментом для L2-екосистеми Cardano (ADA).

Краща підтримка підпису повідомлень в Cardano (ADA) може зробити написання dApp та L2, які під`єднуються до Cardano, набагато простішими, дешевшими та безпечнішими, підсумував Guillemot.

Як повідомляв U.Today раніше, учасник Cardano Рік МакКракен вказав на можливі проблеми з ADA криптовалютою як основою економіки Cardano.

Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть