Джим Кремер: найбільше перекуплений ринок.

Джим Кремер: найбільше перекуплений ринок.

Джим Кремер видав термінове попередження щодо ринку, коли Біткойн резко впав.

Акціонер та коментатор CNBC Джим Кремер застеріг, що ринок зараз `найбільше перекуплений`, що мало місце за останній час.

Це сталося після того, як ціна Біткойна закрила свою восьму поспіль місячну позитивну динаміку вперше з 2012 року та закрила місячну свічку вище піку попереднього циклу. Перехід на жарт Першоквітня?

Деякі гадають, чи твіт Кремера - це просто жарт Першоквітня.

Інші користувачі почали насмішки над передбачуваною силою аналітика, стверджуючи, що його пости в соцмережах слід розглядати як контрарійні індикатори.

Минулого року Tuttle Capital Management навіть вирішила запустити біржовий фонд Inverse Cramer, який ставив би на протилежність заявам, зробленим контроверсійним фінансовим коментатором. Однак Кремер все ж виграв, оскільки ЕТФ було змушено закрити в січні після того, як зафіксувала від`ємний дохід в розмірі 15%.

Чи ринок перекуплений?

Брокерська інвестиційна група недавно зазначила, що сигнали про перекупленість почали з`являтися по всіх індексних біржевих фондах в США.

Індекс S&P 500, який відстежує динаміку провідних компаній, що виставлені на американських фондових біржах, встановив ще один історичний максимум року, зростаючи до 5,250. За останні шість місяців він зріс на 22%. Однак базовий індекс продовжував зростати незважаючи на те, що в грудні досяг свого найбільш перекуплений рівень з 2020 року.

Після того, як минулого року він припинив свою довгострокову кореляцію з технологічними акціями, найбільша криптовалюта можливо більше схиляється віддзеркалювати основні біржові індекси внаслідок запуску кількох фондів з Bitcoin ETF. Отже, виправлення на фондовому ринку малоймовірно буде сприятливо впливати на найбільшу криптовалюту.

Незважаючи на це, BlackRock все ще вбачає в найбільшій криптовалюті потужний диверсифікатор портфеля.

Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Уолл-стрит и биткоин: влияние на рынок
Биткоин в беспорядке из-за влияния Уолл-стрит. Цена упала на фоне роста акций. Институции и ETF оказывают давление. Волатильность, настроения и регулятивные риски усугубляют ситуацию. Розничные инвесторы в опасности. ⚠️📉🔥
Просмотреть
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть