Низький торговельний обсяг на Upbit - проблема для альткоїнів

Низький торговельний обсяг на Upbit - проблема для альткоїнів

Обсяг торгівлі на південнокорейській криптовалютній біржі Upbit знизився на 75%

Обсяг торгівлі криптовалютами знизився на 75% з високого показника у березні, оскільки панікальна торгівля альткоїнами послабила.

Таке сповільнення видається питанням про стійкість високих ринкових оцінок для монет, що відрізняються від біткоїна та етеру, заявив Matrixport.

Щоденний торгівельний обсяг на найбільшій криптовалютній біржі Південної Кореї знизився на 75% з пікового значення цього року, що свідчить про зниження панікальної торгівлі альтернативними криптовалютами (альткоїнами) і погасання цифрових активів, відмінних від лідерів ринку біткоїна (BTC) та етеру (ETH), можуть мати проблеми зі збереженням високих оцінок.

Upbit, яка списує 192 криптовалюти та пропонує торгівлю 309 парами, за твердженням джерела даних CoinGecko, за останні 24 години зареєструвала лише $3,79 мільярда обсягу. Це менше, ніж $15 мільярда 5 березня, коли дані з TradingView показали, що загальний ринковий капітал альткоїнів зріс до дворічного максимуму у $788 мільярдів. Ринкова капіталізація з тих пір стабілізувалася на рівні приблизно $750 мільярдів.

`Торгівельні обсяги криптовалют почали стрімко зростати в початкових числах березня, коли ринок охопила хвиля активності альткоїнів,` — заявив Matrixport у телеграм-трансляції. `Очікування оновлення Dencun з низькими комісіями на транзакції викликали цю манію, а деякі політичні події принесли криптовалюту на передній план політичних виборів. Однак зі зниженням обсягів ділової активності стабільність ралі альткоїнів ставить під питання.`

Щоденний обсяг на Upbit зріс з $2 мільярда за два тижні до 5 березня, коли рух біткоїна до рекордних висот вище $70 000 і оновлення Dencun етеру підштовхнули до ризикованої торгівлі іншими криптовалютами, включаючи мем-монети. Така була панікальна торгівля, що, на момент, обсяги на криптобіржах Південної Кореї перевищили вітчизняну діяльність на фондовому ринку.

Прихильники криптовалют в Південній Кореї, здається, акцентують увагу більше на альткоїнах, ніж на біткоїні та етері, двох найбільших криптовалютах за ринковою капіталізацією. Дослідження DeSpread Research у жовтні вказало, що інвестори Upbit в основному зацікавлені в максимізації прибутків за допомогою альткоїнів і схильні приймати високі ризики, пов`язані з цими монетами. Торгівельні пари біткоїна та етеру становлять меншу частину загального обсягу на Upbit, ніж на торговельній платформі Nasdaq, де активність головним чином концентрується на BTC та ETH.

На момент написання, торгові пари біткоїн-південнокорейська вона та етер-південнокорейська вона складали трохи більше 9% від загального 24-годинного торгового обсягу у $3,8 мільярда. Решта прийшла з торгових пар альткоїнів-фіат.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть