Партнерство SubQuery та Japan Open Chain: розвиток блокчейну в Японії

Партнерство SubQuery та Japan Open Chain: розвиток блокчейну в Японії

SubQuery оголосив про свою співпрацю з Japan Open Chain (JOC), що є значним кроком у розвитку технології блокчейну та управління даними в Японії. Це партнерство дозволяє інтегрувати передові рішення SubQuery з індексації даних в екосистему JOC, надаючи потужний інструмент для розробників та підвищуючи японський ринок блокчейну у новий рівень інновацій та ефективності. SubQuery розвиває криптоінфраструктуру Японії

Japan Open Chain є передовою платформою блокчейну, яка працює в ідеальній гармонії з технологією Ethereum, спеціально створеною для бізнесу. Це створено групою провідних японських компаній і ідеально підходить для великих бізнес-проектів і урядового використання через його надійну структуру. З підключенням до SubQuery, відомої своєю швидкою та ефективною організацією даних блокчейну, Японія робить процес роботи з інформацією блокчейну набагато простіше для розробників. Ця співпраця є великим кроком, оскільки це означає, що розробники можуть швидко отримувати доступ до даних та управляти ними, що дійсно може прискорити процес створення нових захоплюючих застосунків.

SubQuery здобув свою репутацію, пропонуючи розумне рішення, яке робить роботу з даними блокчейну набагато простішою. Це чудово для розробників, оскільки це означає, що вони можуть проводити більше часу на створення класних нових застосунків, а не загортаючи складні частини управління даними. Партнерство між SubQuery та Japan Open Chain показує зобов`язаність SubQuery допомагати розробникам поліпшити технологію Web3 в Японії.

Hidekazu Kondo

Засновник Japan Open Chain, підкреслив важливість цієї співпраці, заявивши: `Інтеграція SubQuery в нашу платформу прискорює доступ до даних для розробників на Japan Open Chain, спрощуючи їхню взаємодію в межах нашої зростаючої екосистеми. Це надає їм можливість створювати більш динамічні проекти легше та точніше на публічному ланцюжку, що експлуатується провідною компанією`.

Sam Zou

Засновник та генеральний директор SubQuery, висловив своє захоплення цим партнерством, сказавши: `З нетерпінням оголошуємо нашу підтримку Layer 1 блокчейну, @Japanopenchain0! Розробники, готуйтеся вітати Streamlined data access at lightning speed, оскільки ми революціонізуємо ваш досвід роботи з блокчейном! 🚀`.

SubQuery: Продовжує просуватися вперед з міцними пропозиціями

Технологія SubQuery дозволяє ефективну та швидку індексацію блоків, транзакцій та логів, що є життєво важливим для розробників, які повинні працювати з чистими, індексованими даними. Це може значно скоротити час розробки та збільшити гнучкість, з якою можна виводити на ринок нові функції та застосунки. Більше того, зобов`язання SubQuery до гнучкості та контролю розробника дозволяє більш індивідуальний підхід до розгортання проектів, з функціями, такими як зовнішні виклики API, імпорт бібліотек та автоматичне керування обмеженнями на атаки зі спамом (DOS).

Japan Open Chain виділяється тим, що він повністю сумісний з блокчейном Ethereum, що означає, що будь-які інструменти або розумні контракти, призначені для Ethereum, можуть працювати без будь-яких змін. Незважаючи на співмірність, він використовує іншу систему для підтвердження транзакцій, яка називається Proof of Authority, замість методу Proof of Stake в Ethereum.

Источник
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть