Банкрутство FTX: надія на відшкодування

Банкрутство FTX: надія на відшкодування

Це той момент, коли маса банкрутства FTX прагне віддати інвесторам

Сага про банкрутство FTX, яка оплела понад мільйон інвесторів, може незабаром побачити промінь надії.

Мета естету полягає в тому, щоб розпочати відшкодування до кінця 2024 року. Цей план виник з нещодавньої зустрічі Спільних офіційних ліквідаторів FTX Digital на Багамах. Вони навігуються через подвійний процес банкрутства в США та на Багамах. FTX співміряє банкрутство, ліквідацію для полегшення кредиторів

Розкручування FTX, спровоковане фінансовими злочинами співзасновника Сема Бенкман-Фріда, залишило багатьох у відчаї. Однак банкрутські процедури, що включають розділ 11 в Делавері та офіційну ліквідацію на Багамах, зараз співзвучні. Вони мають на меті ініціювати проміжні розподіли кредиторам з підтвердженими вимогами до кінця наступного року.

Первинний шок від падіння FTX змусив багатьох інвесторів, таких як Луї Д`Оринжі, боятися найгіршого. Однак він та інші вже знайшли причину обережного оптимізму. Вони вважають, що не всі кошти були втрачені через шахрайство. Цей оптимізм зросло, про що свідчить торгова активність на ринку вимог. Спочатку вимоги торгувалися за частку їх вартості. Тепер деякі досягають до 93% від їхньої початкової вартості.

Д`Оринжі сам купив більше $29 мільйонів вимог FTX за ціною придбання в $3,5 мільйона.

`Мій погляд був таким, що у Сема не вистачило часу вчинити це шахрайство та втратити кожний долар. Я був переконаний, що вони зможуть відкликати багато грошей`, - сказав Д`Оринжі.

Це зростання вартості вимог пов`язано з підвищенням цін на криптовалюти та значними продажами активів, такими як акції Антропіка, які продалися за понад $880 мільйонів. Деякі внутрішні переконання навіть вважають, що вимоги можуть перевищити свої початкові значення, можливо, досягнувши 140%.

Тим часом Сем Бенкман-Фрід стикнувся з справедливістю за свою роль у катастрофі. Суддя Каплан засудив його до 25 років ув`язнення, осудивши його обманливу поведінку та втручання в справу свідків. Незважаючи на зусилля його захисного зіставляти його в співчутливому світлі, вирок підкреслює серйозність його діянь проти клієнтів та інвесторів FTX.

Поки маса банкрутства FTX рухається вперед, кредитори тримаються за надію відшкодувати свої втрати. Це відзначає переломний момент у нескінченній історії бірж криптовалют.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть