Зменшення резервів біткойнів на Coinbase та Binance: аналіз за 44 дні

Зменшення резервів біткойнів на Coinbase та Binance: аналіз за 44 дні

44-Day Bitcoin Drain: Coinbase and Binance Shed 76,179 BTC in Less Than 2 Months

Недавні цифри показують, що протягом 44 послідовних днів з Coinbase та Binance було виведено 76,179 біткойнів на загальну суму в $5.41 мільярдів. Ці дві провідні криптовалютні біржі та кастодіальні фірми за обсягом резервів та загальним обсягом торгівлі.

Значна кількість біткойнів (BTC) наразі перебуває у володінні двох провідних учасників на криптовалютному ринку, оскільки дані свідчать, що Coinbase та Binance спільно керують приблизно 1,570,863 BTC на суму $111 мільярдів станом на неділю, 31 березня 2024 року.

Цей запас представляє 7.98% від загальної кількості обігу 19,669,399 біткойнів, що свідчить про те, що ці дві платформи є ключовими кастодіанами у цифровому валютному екосистемі. Хоча суми, що ідуть в рух, є значними, обидві криптокомпанії мали набагато більший резерв біткойнів 44 дні тому, коли у Coinbase було понад 1 мільйон BTC.

На 16 лютого 2024 року вартість 1 мільйона біткойнів Coinbase становила приблизно $52 мільярди, при ціні BTC в $52,000 кожен. Згідно з останніми даними від Arkham Intelligence, резерви біткойнів у Coinbase зменшились до 928,743 BTC. Це зменшення свідчить про те, що Coinbase, що базується в Сан-Франциско, розірвав контракт на 71,257 BTC з 16 лютого, або через виведення коштів клієнтами або інші типи транзакцій.

Так само, резерви біткойнів у Binance зменшилися, хоча менш значно, ніж у Coinbase. З 16 лютого Binance втратив приблизно 4,922 BTC, зменшившись з 647,042 BTC до 642,120 BTC, згідно з даними ланцюга Блоків.

Всього 76,179 BTC, вартість яких складає $5.41 мільярдів за сучасними обмінними курсами, були виведені, чи були перенесені на інші платформи, інвестиційні фонди або повернуті власникам некастодіальним способом.

Натомість, протягом того ж 44-денного періоду, Robinhood помітив чистий наплив біткойнів. Криптовалютна компанія з Менло-Парк, штат Каліфорнія, зараз повідомляє про наявність 138,568 BTC, згідно з даними Аркема. Це означає збільшення з 131,066 BTC, які були 16 лютого, що свідчить про додавання 7,502 біткойнів на платформу Robinhood з того часу.

Що ви думаєте про зменшення резервів біткойнів за останні 44 дні? Поділіться своїми думками та власними думками з цієї теми у розділі коментарів нижче.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть