Інтеграція Coin98 Super Wallet з Berachain Testnet

Інтеграція Coin98 Super Wallet з Berachain Testnet

Coin98 Super Wallet інтегрує Berachain Testnet для покращеного децентралізованого дослідження

Coin98 представив інтеграцію з Berachain Testnet на своєму Super Wallet, що дає користувачам більше можливостей для дослідження децентралізованого світу. Coin98 Super Wallet дозволяє користувачам створювати або відновлювати свої гаманці та надсилати токени $BERA на Berachain Testnet. Користувачі можуть випробувати різноманітні dApps на блокчейні, які все ще знаходяться на початкових етапах.

Інтеграція Berachain позначає зобов`язання Coin98 до різноманіття блокчейнів

Через цю інтеграцію користувачі позиціонують себе як основні прихильники майбутніх розвитків на цьому блокчейні. Зростаючий інтерес до блокчейну призвів до збільшення кількості блокчейнів, а також розробки децентралізованих додатків.

Користувачі продовжують відкривати різноманітні децентралізовані фінансові середовища, шукаючи досвіди та інвестиції. Coin98 вже практикує інтеграцію відомих блокчейнів, відкриваючи нові області для користувачів. Поточний фокус - на Berachain, який є унікальним блокчейном.

Інтегрований на базі Cosmos SDK, Berachain є еквівалентом EVM L1. Він використовує Переконання про Ліквідність (PoL) доказ, який є типом технології спільних доказів участі. Ще більше, Berachain підкреслює створення середовища, де повторні відгалуження є небажаними, тим самим забезпечуючи довгострокову стійкість.

Користувачі Coin98 Super Wallet насолоджуються раннім доступом

Минулого тижня Berachain відкрив свій тестовий мережі для громадськості, випустивши своє перше PoL узгодження. Крім цього, тепер користувачі можуть отримати доступ до різноманітних dApps на тестовому блокчейні, де вони можуть обмінювати токени BERA, створювати токени HONEY та надавати ліквідність на пулах ліквідності BEX.

Крім того, користувачі мають можливість торгувати постійними контрактами, позичати токени HONEY та навіть створювати NFT як доказ їхньої ранньої взаємодії з чейном. Користувачі Coin98 Super Wallet значно користуються інтеграцією Berachain Testnet. Вони можуть використовувати цю функцію для запуску нових використань, відсилати токени BERA та керувати своїми гаманцями всередині свого звичайного інтерфейсу.

Крім того, Super Wallet використовує цю можливість, щоб дати користувачам доступ навіть до більшості dApps та інших функцій на платформі. Таким чином, Coin98 додатково демократизує доступ до блокчейну, збільшуючи гнучкість користувачів у доступі до більшої кількості платформ.

На завершення, інтеграція Berachain Testnet є широкою областю для доступу користувачів до недавньої децентралізації. Тому користувачам радять досвідчити процес децентралізації світу.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть