Назва статті: Розблокування $1.38 Млрд Криптовалют Квітні 2024

Назва статті: Розблокування $1.38 Млрд Криптовалют Квітні 2024

17 Проектів Готові Розблокувати Понад $1.38 Мільярда Криптовалют в Квітні 2024

Розклад розблокування токенів, створений TokenUnlocks, цифровою платформою для агрегації активів, показує 17 криптовалют з індивідуальними значеннями розблокування токенів більшими за $10 мільйонів у квітні. Згідно з даними на веб-сайті платформи, сума `великих` розблокувань перевищить $1.38 мільярда.

За інформацією від TokenUnlocks, великі розблокування (розблокована вартість більша за $10 мільйонів) у квітні включали DYDX ZETA SUI GAL APT CYBER STRK ARB APE AXS IMX PIXEL ID YGG AGIX OP PRIME з розблокованою вартістю, яка перевищує $1.38 Мільярда.

Таблиця розкладу розблокування токенів показує, що вправа розпочнеться 1 квітня і триватиме до кінця місяця 30 квітня. Однак не на кожен день місяця буде зареєстрована активність розблокування, і на деякі дні буде більше одного розблокування.

Згідно з інформацією від Token Unlocks, APT зафіксує найвище розблокування токенів за вартістю. Проект Aptos blockchain розблокує 24.84 мільйонів токенів APT на суму $409.89 мільйона 12 квітня 2024 року. Це представлятиме 6.25% від загального обсягу постачання APT в криптовалютній екосистемі.

Хоча APT зафіксує найвищу цифру в оцінці `великої вартості`, DYDX лідируватиме в рейтингу відношення постачання серед вказаних токенів. Розблоковуючи 33.33 мільйони токенів DYDX на суму $113.33 мільйона, децентралізована біржа (DEX) native token випустить 11.35% від загального обсягу у крипторинку.

DYDX розпочне програму розблокування токенів у квітні разом із ZETA, утилітарним токеном для ZetaChain. 30 квітня PRIME, офіційна цифрова валюта для Prime Worldwide, завершить розблокування `великої вартості` для квітня, розблокуючи 1.66 мільйона токенів на суму $36.23 мільйона, що становитиме 4.44% від загального обсягу.

Disclaimer: Інформація, наведена у цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової консультації або порад жодного роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, заподіяні в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачів рекомендується проявляти обережність перед здійсненням будь-яких дій, пов`язаних із компанією.

Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть
Перемещение 20 миллионов XRP: новые спекуляции
Перемещение 20 миллионов XRP: новые спекуляции
📰 Ларсен переместил 20 млн XRP после 50 млн. Спекуляции связывают с Binance. Все еще неподтверждено. Возможный взлом, но не подтвержден. 🔄💸 #Ripple
Просмотреть