Ключовий учасник Cardano розкриває проблему ADA

Ключовий учасник Cardano розкриває проблему ADA

Ключовий учасник Cardano розкриває Ахіллесову п`ятку ADA

Рік Маккрекен, значущий голос у спільноті Cardano (ADA), нещодавно пролив світло на проблему, яка турбує криптовалюту: її низьку популярність порівняно з конкурентами. Маккрекен, відданий прихильник ADA, вказав на те, що, незважаючи на революційність Cardano в розробці рідинного стейкінгу, вона продовжує поступатися за Ethereum щодо прийняття і визнання.

Основу аргументу складає проблемна маркетингова стратегія Cardano, якою, на думку учасника, не вдалося привернути увагу широкої галузі блокчейну та ЗМІ. Незважаючи на майстерність Cardano в інженерії та дослідженнях, її маркетингові зусилля вважаються неефективними, і макроспостереження показують стагнацію або зменшення користувачів та частку ринку.

Маккрекен порівнює успішні проекти, такі як Solana, і підкреслює важливість вивчення підходів конкурентів до просування проекту.

Він підкреслив важливу роль маркетингу у привертанні уваги учасників ринку, підтверджуючи думку, що в жорстокому конкурентному криптосередовищі увага є найдорожчим товаром.

Висновки Маккрекена відображають поширене відчуття в криптоспільноті той факт, що маркетингова майстерність часто перевершує технологічну інновацію у сприянні прийняття та успіху.

Поки ринок продовжується та привертає молодше покоління, яке шукає швидкі прибутки та цікаві наративи, здатність захопити увагу за допомогою привабливого маркетингу стає все більш важливою.

Спостереження Маккрекена підкреслюють критичний урок для Cardano та інших криптопроектів: В умовах раптових змін та інтенсивної конкуренції ефективний маркетинг може вирішити успіх чи провал проекту.

Зростаючий ринок криптовалют та збільшення аудиторії роблять необхідним вміння виділятися та залучати користувачів за допомогою візуального маркетингу.

Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть