VeChain: Другий Трендовий Поштовх Та Нові Продукти

VeChain: Другий Трендовий Поштовх Та Нові Продукти

VeChain Momentum: Поглиблення у Фактори, що Впливають на Другий Трендовий Поштовх VET В Цьому Місяці

VeChain здобув близько 23% за останні два тижні в середи поновленого ралі цін, яке відповідає другому трендовому поштовху для VET за цей час. В травні VeChain запустив свою платформу MaaS, співпрацюючи з італійськими чемпіонами MotoGP Gresini Racing та VeBetterDAO, додатком для сталого розвитку, який роздає нові токени.

Втративши свій поштовх на початку місяця, VeChain його повернув, і за останні два тижні він пройшов крізь відродження, збільшившись на 10% за останні сім днів та понад 20% за останні два тижні.

VET торгується по $0.0457 на момент публікації; за останній день він торгувався в бік з внутрішнім максимумом $0.0460 на тлі різкого спаду обсягів торгів на 33% до $59.57 мільйонів.

Хоча його поштовх сповільнився з початку вихідних, VET був у гарній формі за останні два тижні. Почавши місяц з масштабного ралі, яке встановило дворічний максимум північніше $0.051. Однак поштовх згас середини місяця, досягнувши дна 19 березня, коли він впав до $0.03718.

...

VeChain Робить Важливі Кроки, Запускає Нові Продукти

На відміну від більшості криптовалют на цьому биковому ринку, рухи VET на ринку базуються на міцних розвитках екосистеми VeChain. Наприклад, його ралі за останні два тижні відбулося в результаті запуску двох нових захоплюючих розробок, кожна з яких має на меті підвищити корисність.

Першою була VeBetterDAO, платформа сталого розвитку, представлена під час Конгресу мобільного світу в Барселоні, як повідомив CNF. Розроблена у співпраці з Boston Consulting Group, платформа залучає та мотивує користувачів до конкретних сталістьніх дій, слідуючи за іншими зусиллями VeChain для отримання X-2-Earn.

Незабаром після її запуску VeChain оголосив про два нових токени для екосистеми VeBetterDAO, як повідомив CNF. Перший, B3TR, є загальним стимулюючим токеном, який користувачі отримують за участь у сталістьних діях; узагальнюючи, B3TR є носієм вартості для учасників.

VeChain роздає мільйон B3TR шляхом різних кампаній, включаючи для користувачів, які взаємодіють з проектом на X, Discord, Telegram та інших платформах соціальних мереж.

Інші ініціативи, включаючи хакатон VeBetterDAO, який співпрацював з Кембриджським університетом, також підвищують участь користувачів та надають платформі широку видимість в масштабах.

Окрім VeBetterDAO, недавно VeChain запустив свою платформу ринку-як-сервіс, як повідомив CNF. Він співпрацював з Gresini Racing на платформі MaaS, включивши її в якості першого користувача підприємства. Італійська команда-чемпіон MotoGP планує запустити NFT та інші цифрові токени на платформі для своїх мільйонів фанів. Окрім очевидної користі в тому, що привертає мільйони фанатів MotoGP, співпраця слугує для підтвердження того, що блокчейн - це що будь-яка компанія може використовувати для взаємодії з цільовою аудиторією в нових, захоплюючих способах.

Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть