Інклюзивний майбутній світ Web3: Lifeform.btc X Polyhedra Network Giveaway

Інклюзивний майбутній світ Web3: Lifeform.btc X Polyhedra Network Giveaway

На екосистему Lifeform Universal Domain відтепер партнерує Polyhedra Network. Це дорожня подія, яка перетворить видимість та визнання паспорта Web3. Учасникам надається можливість взяти участь у Lifeform .btc та Polyhedra Network Whitelist Giveaway. Крім того, їм надається шанс забезпечити собі одне з 100 ексклюзивних 4-цифрових доменних імен .btc.

Ми раді співпрацювати з @Lifeformcc на Web3 Passport!

Долучайтеся до #Lifeform.btc X Polyhedra Whitelist Giveaway та отримайте 100 ексклюзивних 4-цифрових доменних імен .btc. Починаючи з 8:00 ранку UTC 30 березня до 8:00 ранку UTC 2 квітня.

Дізнайтеся більше: https://t.co/ouXreQgkMl

Universal Domain SDK відкриває нові можливості для розробників

З моменту свого запуску ця акція триватиме від 8:00 ранку UTC 31 березня до 8:00 ранку UTC 3 квітня. Ця розіграш надає унікальну можливість для підвищення цифрової присутності користувачів.

Існують численні переваги володіння ексклюзивним доменом .btc, особливо для осіб та бізнесів. По-перше, ці домени представляють власність, що само по собі є важливим досягненням на переповненому ринку доменів. Це робить ці домени ідеальними активами для бренду та отримання видимості. Отримання ексклюзивного домену дозволяє користувачам відрізнятися від звичайних користувачів або сутностей, що працюють на неексклюзивному домені.

Крім того, партнерство між екосистемою Lifeform Universal Domain та Polyhedra Network є важливим кроком у сфері управління передовими цифровими активами. Наявність Universal Domain SDK для розробників дозволяє користувачам відкривати нові можливості фронтенду. Це означає, що управління передовими цифровими активами стає легшим у досяженні. Ініціатива Lifeform та Polyhedra Network відкриває шлях до інклюзивного майбутнього

Ця співпраця також показує значущі тенденції в блокчейн-спільноті. Це через спільну експертизу та потенціал, що надається партнерством, ймовірно, породить значущі проекти в сфері Web3. Всесвіт та його домен готові додати значну цінність у простір блокчейну. Крім цього, ініціатива має ймовірність визначити майбутнє блокчейну та децентралізованих доменів.

Більше того, розіграш Lifeform.btc та Polyhedra Network притримки мають величезний потенціал для глобальних користувачів. Оскільки це демократизує отримання преміальних доменних імен, ініціатива також демократизує перспективи у просторі блокчейну.

У кінцевому підсумку, ця ініціатива є сміливим початком у напрямку відкритого, стійкого майбутнього, де кожен може володіти часткою майбутнього. Таким чином, ініціатива є демонстрацією майбутньої технології блокчейну та її відкритих систем для майбутнього кожного.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть