Криптовалютні релізи квітня: аналіз впливу (220 символів)

Криптовалютні релізи квітня: аналіз впливу (220 символів)

Квітнева сага з розблокування токенів: Аналіз впливу релізів на криптовалюту

Під час наближення квітня крипторинок готується до хвилі релізів токенів, з загальною вартістю в 330 мільярдів доларів, які вийдуть в обіг у різних проєктах. Хоча розблокування токенів іноді сприймаються як потенційний продажний тиск, вони також відкривають можливості для інвесторів.

Ринок на межі через найбільший реліз 15 квітня від BitDAO (BIT), який випустить майже 1 мільярд доларів вартості токенів, за якими слідують APECoin (APE) з понад 66 мільйонами та Aptos (APT) з понад 52 мільйонами доларів вартості токенів, які вийдуть в обіг.

Давайте розглянемо п`ять виділяються проєктів, ідентифікованих криптоаналітиком AlΞx Wacy: Аналіз 5 виділяючихся токенів

Великі релізи токенів у квітні:

  • $DYDX – $117M 1 квітня
  • $SUI – $129M 3 квітня
  • $EEFI – $12M 4 квітня
  • $DYM – $23M 6 квітня
  • $GMT – $40M 9 квітня
  • $CGPT – $15M 10 квітня
  • $APT – $428M 12 квітня
  • $NGL – $35M 12 квітня
  • $SEI – $106M 15 квітня
  • $ZBC – $11M 15 квітня

Entangle (NGL) – Розблокування: $35M 12 квітня

Аналітик цікавиться розблокуванням у розмірі $35 мільйонів в Entangle, що співпадає з кількома катализаторами, включаючи запуск мейннету та функції стейкінгу. З NGL, позиціонованим як токен газу для запуску BORPA, панують бичі настрої, з деякими прогнозами цілей, перевищуючи $10. Потенціал значного зростання екосистеми може пом`якшити значний продажний тиск.

Aptos (APT) – Розблокування: $428M 12 квітня

Незважаючи на великий розблокування Aptos у розмірі $428 мільйонів, аналітик вказує, що альт-сезон може ще не пікнути, що потенційно дозволить APT подорожчати далі, перш ніж станеться значний розпродаж. Однак шорт APT навколо цього розблокування може вважатися ризикованим.

Dymension (DYM) – Розблокування: $23M 6 квітня

Тим часом розблокування Dymension, в основному лінійне винагородження токенами для екосистеми, ймовірно, не буде супроводжувати значний продажний тиск. Пільга від винагород за стейкінг може продовжувати привертати інвесторів, приводячи до зростання цін та участі в стейкінгу.

Starknet (STRK) – Розблокування: $141M 15 квітня

Розміщений як ZK-rollup, Starknet пропонує перспективні інвестиційні можливості з потенційними доходами від 3х-5х від поточних рівнів. Розблокування, збігаються з фазою накопичення перед потенційним ралі, узгоджується з настроями інвесторів, які шукають максимізацію прибутку на тривалий термін.

AltLayer (ALT) – Розблокування: $61M 25 квітня

Заключаючи список із наступного покоління блокчейнів, AltLayer виходить за рамки нативної ідентифікації високодоходних можливостей у бичих ринках. Хоча ще і спекулятивний, ALT приваблює інвесторів, які шукають великі ризики та винагороду, особливо при розгляді значних позицій.

У цілому, ринок уважно відслідковуватиме ці розблокування токенів і їх вплив на ціни токенів та траєкторії проєктів. Як завжди, інвесторів закликають проводити докладне дослідження та бути обережними при навігації у волатильному крипторинку.

Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть