Нова платформа Arrow Markets для торгівлі криптовалютними опціонами

Нова платформа Arrow Markets для торгівлі криптовалютними опціонами

Торгова платформа Arrow Markets запускає торгівлю криптовалютними опціонами для ринків поза США

Компанія Arrow Markets запустила нову платформу для торгівлі криптовалютними опціонами поза США з метою спрощення процесу торгівлі для користувачів за кордоном.

Ініціатива спрямована на заповнення пробіли на ринку, схожу на роль, яку відіграє Robinhood в США для торгівлі опціонами на акції, але з фокусом на сектор DeFi.

Підтримана Framework Ventures, Delphi Ventures та Blizzard з фонду екосистеми Avalanche, Arrow Markets має на меті захопити значну частину ринку опціонів DeFi.

Платформа діє на C-ланцюжку Avalanche і вводить систему запиту на виконання (RFE), яка покращує традиційний підхід до запиту на котирування (RFQ), використовуючи технологію блокчейну для забезпечення більш ефективного цінування опціонів та зменшення контрагентного ризику.

Система Arrow Markets дозволяє користувачам установлювати свої цінові та терпимості до проскальзування, надсилаючи прямі запити на блокчейн для відповідності. Процес спрямований на усунення зайвих кроків та оптимізацію цін в умовах низької ліквідності.

“Це означає, що у робітників ринку набагато менше ризику застарілих котирувань, що дозволяє їм котувати `вузькі різниці між ціною купівлі і продажу`, дозволяючи користувачам контролювати ступінь `проскальзування`, з яким вони відчувають себе комфортно порівняно з орієнтованим котируванням. Це переможець для обох сторін,” - сказав Едвард Мехрез, співзасновник Arrow Markets, у спілкуванні з crypto.news.

Також варто переглянути: Клієнти хедж-фондів Goldman Sachs виявляють інтерес до торгівлі криптоопціонами

Відмінною особливістю Arrow Markets є її інтерфейс та досвід користувача, зокрема `лайтовий режим`, який дозволяє користувачам обирати опціони та стратегії на основі їх ринкового погляду та вподобань щодо базового активу, наприклад, Ethereum (ETH).

Проект також підкреслює навчання та практику для трейдерів будь-якого рівня досвіду, надаючи обширні ресурси та середовище тестування для безризикової практики торгівлі.

“Ми раді підтримати Arrow Markets для сприяння зростанню ринку опціонів на ланцюжку,` - зазначив Рой Лірнер, Партнер в Framework Ventures.

“Дизайн Arrow спростить досвід торгування опціонами, зробивши його легким для роздрібних покупців та інституцій одночасно торгувати та вирішувати будь-яку стратегію опціонів на ланцюжку,” - додав він.

Докладніше: Robinhood та Revolut посилюють криптосервіси в умовах росту ціни на BTC

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть