Кеті Вуд і виконавчі директори Ark Invest про ETF на ефірі

Кеті Вуд і виконавчі директори Ark Invest про ETF на ефірі

Президент 21Shares `менше ведмежі` відносно Кеті Вуд з приводу схвалення ETF на ефірі

Виконавчі директори двох емітентів, що спільно планують запустити спотовий ETF на ефір, мають відмінні погляди на те, чи отримають такі фонди найближчу ​​схвалення.

Голова Ark Invest Кеті Вуд сказала на початку цього тижня під час подкасту з співзасновником Blockworks Джейсоном Яновіцем, що `ймовірність, ймовірно, знижується` для Ark 21Shares Ethereum ETF та інших схожих продуктів на те, щоб бути схваленими в травні.

Очільники галузевих спостерігачів очікують, що Комісія з цінних паперів і бірж вирішить спотові пропозиції щодо ефіру приблизно 23 травня — дати, коли закінчиться 240-денний термін вирішення перших таких заявок регулятором.

`Одним з показників для біткоїна, що щось сталося зі спотовим біткоїновим ETF, було те, що ми спілкувалися з SEC,` — сказала Вуд. `Я просто думаю, що SEC все ще терпляче чекає, можливо вивчаючи питання.`

Читайте далі: ETF на ефір в травні? Ось чому багато людей ведмежі

Комісія з цінних паперів і бірж схвалила 10 спотових ETF на біткоїн у січні — перші продукти такого роду на американському ринку.

Ark Invest у партнерстві з європейським спеціалістом з криптовалютних ETP 21Shares, щоб запустити один з тих BTC-фондів. У цьому ETF наразі має приблизно $3 мільярди активів під управлінням, четвертий за величиною в сегменті після Grayscale Investments, BlackRock та Fidelity.

Співзасновник 21Shares Офелія Снайдер зауважила, що головна причина, з якої затвердилися ETF на біткоїн: юридична перемога Grayscale над SEC в минулому році. Судді у рішенні серпня вирішили, що дозволення SEC на біткоїнові ф’ючерсні ETF, але блокування Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) від стати ETF, були `арбітрарними і капризними.`

SEC дозволила почати торгувати ETF, що утримують контракти на ф’ючерси на ефір, у жовтні.

Зважаючи на `скільки свіжа більшість документації`, Снайдер сказала Яновіцу, що вона менше ведмежа, ніж Вуд та інші, стосовно можливості спотовим ETF на ефір отримати швидке схвалення.

`Між цими заявками для Ethereum та заявками для біткоїну не багато відмінностей,` — зауважила виконавча директорка 21Shares. `Це та сама структура, ті самі кастодіани, ті ж самі відомості. Все дуже внутрішньо послідовне. Це означає, що є менше що вивчати.`

Проте Вуд сказала, що вона вважає, що мова в пропозиціях щодо стейкінгу активів запланованих фондів `була спірним питанням` для SEC.

Стейкінг ефіру — це процес заставлення ETH для допомоги у забезпеченні безпеки блокчейну Ethereum — та отримання доходу з цього ETH за це.

Альтернативна пропозиція, подана Ark та 21Shares минулого місяця, говорить, що спонсор `може, з часом, стейкати частину активів довірчості через одного або декількох надійних постачальників стейкінгу.` Fidelity та Grayscale зробили аналогічні додатки до своїх заявок на ETF на ефір.

Bitwise подав заявку на спотовий ETF на ефір у четвер, хоча його пропозиція не містила деталей про можливість стейкінгу активів фонду.

Маршал Бірд, головний оперативний директор Gemini — кастодіант для спотового біткоїнового ETF VanEck та обговорень щодо запропонованих фондів ETH — раніше розповів Blockworks, що він вважає, що спотові ETF на ефір, які стейкують активи, `не будуть версією один.`

Аналітик ETF.com Суміт Рой вважав, що стейкінг є функцією, яка робить ефір схожим на цінний папір, `що SEC не оцінить позитивно`, він зауважив.

BlackRock, найбільший у світі управляючий активами, — ще один емітент з пропозицією спотового ETF на ефір перед SEC. Генеральний директор компанії Ларрі Фінк під час четвергового інтерв`ю з Fox Business News зазначив, що визначення ефіру як цінного паперу чи товару може не мати великого впливу на те, чи отримає подібний фонд схвалення.

Питаний прямо під час інтерв’ю, чи може BlackRock запустити спотовий ETF на ефір навіть якщо ETH має статус цінного паперу, Фінк додав: `Думаю, так, так`.

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть