Аналіз криптовалют: Ондо, Патекс та Бонк - новини і тенденції

Аналіз криптовалют: Ондо, Патекс та Бонк - новини і тенденції

Аналіз криптовалют Ондо, Патекс та Бонк

У цей історичний період є кілька криптовалют, ціни на які виконуються особливим чином: ми говоримо про Ондо, Патекс та Бонк.

Останні новини криптовалют по цінах Ондо, Патекс та Бонк

  • Тенденція Patex
  • Тенденція Bonk

Ондо є однією з найцікавіших криптовалют на даний момент.

ONDO є токеном Ethereum організації Ондо DAO і надає конкретні права в Flux Finance.

Проект Ondo Finance пов`язаний з токенізацією реальних активів (RWA, актив в реальному світі), який є одним з найшвидше зростаючих секторів у криптосвіті.

Навколо нього, Flux Finance - це платформа, яка дозволяє позики в стейблкоїнах, які колатералізовані токенізованими облігаціями США.

Токен Ондо дебютував на крипторинку лише на початку 2024 року, тому історичних даних мало для аналізу. Проте протягом менше ніж трьох місяців ціна Ондо зросла зі стартових 0,17 до поточних 0,88, з приростом у 415%.

Всім часом було досягнуто три дні тому на майже 1 долар, але якщо тренд на довгостроковий термін продовжиться, є ймовірність, що він буде оновлений у наступні тижні.

Проте необхідно уважно стежити за цим проектом, оскільки можливо, що RWAs можуть вважатися цінними паперами на фінансових ринках і у такому випадку вони не можуть вільно торгуватися на платформах, які не є спеціально зареєстровані і авторизовані для роботи з цінними паперами.

Крім того, такі гіганти, як BlackRock, також входять в сектор RWAs, у яких немає проблем з авторизацією, тому конкуренція може бути значною.

Проте протягом тривалості булрану можливо кататися на хвилі токенів, пов`язаних із RWAs, навіть якщо вони в основному пропагуються.

Отже, сумнів не стільки у короткостроковому спротиві, скільки в тривалості стримування, оскільки сектор RWAs лише починається і, ймовірно, знадобиться ще деякий час, перш ніж гіганти, як BlackRock, повністю апропріють його.

Тенденція Patex

Патекс - це також токен на Ethereum, і цей токен також дебютував на крипторинках лише цього року.

Це завжди проект, пов`язаний з RWAs, тому застосовуються ті ж вазання, що і для Ондо.

Тенденція ціни Patex на крипторинках, однак, виявляється різним.

Поки Ондо дебютувало за дуже низькою ціною, і потім приблизно не робило нічого, окрім як підняти ціну, Патекс натомість дебютував за цінами, що відповідають поточний.

Проте він вступив на крипторинки менш ніж три тижні тому, тому він може все ще бути тільки на початковій стадії.

Дебют відбувся на рівні близько 6,5 долара, з першим піком на 9,7 долара, подальше падіння нижче 5 доларів і підйому до поточних 7,3 долара.

Тому це досить волатильний токен, більше, ніж Ондо, що ще не дуже вибився на крипторинках.

Проект Patex спеціально націлений на латиноамериканський ринок і включає екосистему інструментів, які повинні забезпечити токенізацію та обмін RWAs.

Зараз дуже важко сказати, наскільки цей проект справді міцний і який конкретний потенціал у нього є, крім факту, що криптосектор RWAs наразі здається домінованим Ондо.

Тенденція Bonk

Бонк натомість не має нічого спільного з RWAs, оскільки це мемкойн на Solana.

Токен дебютував на крипторинку в кінці 2022 року, тому він торгується вже півтора року.

Початковий дебют відбувся за дуже низькими цінами, але це типова характеристика мемкойнів, які зазвичай дуже погано себе ведуть до моменту буму.

Ціна Бонк має тенденцію до булькання в кінці року в перспективі Різдва, оскільки його проект обертається навколо цієї події.

Насправді, до кінця 2022 року він вже записав перший бум із вражаючим +3,000% всього за декілька тижнів.

Однак він тоді втратив значну частину цих доходів, щоб повторювати їх в кінці 2023 року.

Навіть починаючи з середини жовтня ціна знову почала зростати, проходячи від 0,2 мільйонів доларів до 25 мільйонів за приблизно два місяці. Приріст склав 12,000%.

Як це часто відбувається у таких випадках, це була спекулятивна бульбашка, яка лопнула на початку 2024 року, але ціна не занурилася набагато нижче 10 мільйонів доларів.

У березні нова спекулятивна бульбашка спхала, призводячи до нових історичних максимумів понад 45 мільйонів доларів. Тепер вона знову впала до 27 мільйонів, але не можна абсолютно виключити можливість нових спекулятивних бульбашок.

Слід зазначити, що незважаючи на три сенсаційних буми, його капіталізація ринку все ще менше 1,8 мільярдів доларів, в то час як інші довгострокові мемкойни, такі як Shiba Inu, мають капіталізацію ринку навіть в десять разів вищу.

Таким чином, потенціал для деякої нової бульбашки, здається, існує, навіть якщо не з прибутками на кшталт минулих.

Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть
Перемещение 20 миллионов XRP: новые спекуляции
Перемещение 20 миллионов XRP: новые спекуляции
📰 Ларсен переместил 20 млн XRP после 50 млн. Спекуляции связывают с Binance. Все еще неподтверждено. Возможный взлом, но не подтвержден. 🔄💸 #Ripple
Просмотреть