Нове оновлення Napoli для мережі Polygon PoS

Нове оновлення Napoli для мережі Polygon PoS

Полігон вітається з від`єднанням від Мумбая тестової мережі та вітає новий UX з оновленням Napoli

Мережа Polygon PoS отримує оновлення одночасно з оновленням Dencun Ethereum. Оновлення Napoli - це оновлення оновлення Cancun Ethereum, яке приносить кілька переваг вузлам та поліпшує загальний стан мережі.

Полігон (раніше відомий як Matic Network) продовжує просуватися у поліпшенні користувацького досвіду та ефективності мережі з їхнім зовсім новим оновленням, що тільки що вийшло. Оновлення Napoli спрямоване на поліпшення загальної функціональності платформи Polygon та надання користувачам кращого досвіду. Оновлення Napoli спрямоване на поліпшення користувацького досвіду та загальної функціональності платформи Polygon. З ним супроводжується оновлене UX, що було обрано спільнотою через голосування. Оновлення Napoli стало живим на головній мережі, щоб дозволити розробникам розширити мережу та скористатися щоденним вибухом активності на ланцюжку.

Що очікувати від оновлення Napoli

Спільнота затвердила кілька PIP, що складають оновлення Napoli, і вони тепер активні. Ці зміни включають ухвалення нового передчислення для кращої абстракції рахунків, яке активує RIP-7212 Ethereum для мережі Polygon PoS. Це забезпечить газо-дружню верифікацію підписів ECDSA, зроблять управління розумних рахунків ефективнішим та гнучким.

PIP-27 додає нове передчислення для еліптичної кривої secp256r1. В результаті, підтвердження еліптичних кривих підписів на rollups та Layer 2 стає менш витратним. З цим передчисленням розробники можуть включити популярну криву secp256r1 до розумних рахунків, вільноїть місця для керування ключами та транзакцій, ініційованих пристроєм. Усі розробники скористаються покращений користувацьким досвідом та збільшенням свободи дизайну.

PIP-16 оновлює паралельне виконання, одну з перших EVM-ланцюжок. Це дозволяє мережі Polygon PoS визначати та виконувати кілька транзакцій паралельно, поки продуценти блоків та валідатори розуміють, коли залежності існують у будь-якому блоку. Однак усі вузли все ще потрібно розраховувати залежності транзакцій, тому PIP-16 виставляє сцену для ще кращої паралельності.

Додаються нові EVM опкоди в PIP-31 для мережі Polygon PoS. Це включає тимчасове зберігання через два нових опкоду, TLOAD та TSTORE, також інструкції MLOAD та MSTORE, і зміни в тому, як працює опкод SELFDESTRUCT.

По підсумку, оновлення Napoli є оновленням оновлення Cancun Ethereum, приносячи кілька переваг вузлам та покращуючи загальний стан мережі. Оновлення Napoli не тільки поліпшить паралельне виконання мережі, але також внесе значні поліпшення в управління зберіганням та продуктивність опкодів. Оскільки Мумбай тестова мережа та Ethereum Goerli Faucet заплановані для відключення 13 квітня, користувачім рекомендується підготуватися до майбутніх змін, щоб продовжити ефективне використання мережі.

Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть